MENIU

Gigi Becali: L-am luat pe Tănase, l-am dat pe Goian şi am rămas şi cu 200.000 de euro

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că este mulţumit după ce l-a transferat pe Dorin Goian la Palermo, pentu că a câştigat 200.000 de euro în urma tranzacţiilor făcute cu stoperul roş-albaştrilor şi Cristian Tănase.

"O să iau 2 milioane de euro pe Goian. L-am lăsat să plece la Palermo, mâine dimineaţă se face transferul. Am câştigat 200.000 de euro după ce l-am cumpărat pe Tănase şi l-am dat pe Goian. Până acum nu am avut vreo ofertă pentru Goian. Banii vor fi achitaţi de Palermo în rate, 500.000 acum şi restul într-un an jumătate", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, joi, că fundaşul Stelei, Dorin Goian, a semnat prin fax un contract pe patru ani cu italienii de la Palermo, iar roş-albaştrii vor încasa pentru el două milioane de euro în rate de câte 500.000.

Patronul Stelei a explicat motivul pentru care a insistat pentru transferul lui Tănase la Steaua: "Am dat banii ăştia pentru că mă simţeam vulnerabil, chiar dacă am jucători de valoare la echipă, ei sunt totuşi tineri. Acum mă simt foarte puternic", a afirmat Becali după care a precizat: "Aş vrea să-l văd pe Tănase pe banda stângă pentru că nu aş vrea să-l pierd pe Andrei Ionescu în centru. Tănase va fi capabil să joace peste 10 zile".

Conform latifundiarului, un rol important în trecerea lui Tănase la Steaua l-a avut şi Ioan Becali: "L-a convins şi Giovani, i-a spus că nu este copt pentru străinătate plus că la Steaua o să joace în cupele europene şi o să-l vadă toată lumea. A fost şi o ambiţie a lui Giovani să-i demonstreze lui Dorinel Munteanu că Tănase nu va ajunge la Koln".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, în exclusivitate, agenţiei NewsIn, că s-a înţeles cu FC Argeş pentru transferul mijlocaşului Cristian Tănase, pentru care a plătit 1,8 milioane de euro pentru 50%, iar jucătorul va semna cu roş-albaştrii un contract valabil pe 5 sezoane.