MENIU

Gigi Becali despre sesizarea ANI: Să vină ANI să mă ia şi să mă cerceteze

foto: NewsIN
Gigi Becali: Am declarat averea. Pentru ce să mint?

"Eu sunt un simplu candidat, nu am nicio funcţie de demnitar şi nicio funcţie publică. declaraţia mea de avere nu are nicio consecinţă juridică. Tot ce am declarat eu în acea declaraţie este dublat de acte semnate de mine în faţa unui notar", a declarat Gigi Becali în legătură cu sesizarea ANI privitoarea la declaraţia sa de avere făcută înainte de campania pentru europarlamentare.

"Dacă vă referiţi la cele 73 de procente pe care le am la acele societăţi şi vezi Doamne eu am 81 %, acele societăţi sunt listate pe bursă, deci nu are nicio legătură cu procentele pe care nu le-aş fi declarat", a spus Gigi Becali care a explicat că a cheltuit banii obţinuţi pe terenul vândut unei companii de fast-food. 

În opinia lui Becali, nu era cazul să menţioneze această sumă, deoarece banii i-a cheltuit. " Să vină să mă cerceteze pe mine parchetul şi ANI. Ce am făcut? Am declarat averea. Pentru ce să mint? La ce îmi foloseşte mie?", a spus Becali care a mărturisit că declaraţia de avere a fost semnată de el. 

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au sesizat luni Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 privind falsul în declaraţia de avere făcut de către Gigi Becali în calitate de candidat la alegerile europarlamentare. Reprezentanţii ANI s-au autosesizat din Cotidianul.