MENIU

Gigi Becali: Dacă suporterii vor, îi fac statuie lui Lăcătuş în faţa stadionului

Foto: NewsIn

Gigi Becali vrea să facă pace cu suporterii din Ghencea! Patronul Stelei a declarat vineri că este dispus să dea bani din bunzunar pentru a-i face statuie simbolului "roş-albaştrilor", Marius Lăcătuş, pentru a le arăta că îi pasă de adevăratele simboluri ale Stelei.

"Lăcătuş e cel mai mare simbol al Stelei, este bine că galeria nu l-a uitat şi nu o să îl uite niciodată. Doar că aceste manifestări trebuie făcute altfel, eventual înainte de meci. În timpul meciului mi se pare a fi ostentativ faţă de antrenor. Ei au făcut acest gest pentru mine, să-mi arate cine e adevăratul simbol; eu am înţeles mesajul, dar să nu îl deranjeze pe Bergodi. Dacă ei vor, eu o să contribui să-i constrtuim lui Marius o statuie la intrarea în club. Eu sunt dispus să fac asta, ca un semn de împăcare cu galeria, ca să vadă că eu respect simbolurile adevărate", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

De asemenea, Becali a precizat că Marius Lăcătuş are întotdeauna uşa deschisă în Ghencea.

"I-am propus săa rămână lângă echipă, director tehnic sau ce funcţie vrea el, dar m-a refuzat", a încheiat patronul Stelei.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Marius Lăcătuş