MENIU

Gigi Becali: Ce au făcut ungurii este răzbunare pentru bannerul acela foarte urât. Nu am ce să fac, închid Peluza Sud! Cum comentaţi?

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că incidentul de la hotelul în care sunt cazaţi steliştii nu este război psihologic, ci răzbunare a ungurilor ca reacţie la bannerul jignitor afişat de suporterii stelişti.

Bannerul la care face referire Gigi Becali este: "Cât ţine o unguroaică un c...t în ea? 9 luni".

"Eu nu cred că este un război psihologic, cred că este o răzbunare. Eu abia aseară am aflat ce însemna bannerul acela scris în ungureşte, este un banner foarte urât. Ce scrie pe bannerul ăla este inimaginabil. Inuman este ceea ce scrie pe bannerul acela. Normal că ungurii au reacţionat. E chestie de răzbunare. E prea jignitor acel banner. Jucătorii Stelei pot să nu doarmă trei zile, că Ujpest tot nu bate! Îi batem cu 3-0", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Patronul Stelei a spus că singura soluţie pentru a nu mai fi incidente cu suporterii Stelei este să închidă peluzele stadionului.

"Eu spun de doi ani de zile ca suporterii aceia să fie trimişi la puşcărie. Becali înjură suporterii, Becali cutare şi uite ce se întâmplă, un banner care poate duce la conflicte între două ţări! Eu dacă ştiam ce scrie acolo mă duceam şi îi arestam pe vagabonzii şi huliganii care l-au afişat. Singura soluţie este să închidem peluza şi să scăpăm de vagabonzii ăia! N-am ce să fac, închid Peluza Sud! Să nu spuneţi că sunt dictator dacă închid peluza. Dacă o închideam până acum nu se întâmpla aşa ceva. Eu i-am zis lui Argăseală să închidem peluzele, dar el a zis să mai aşteptăm, că poate ne împăcăm cu suporterii între timp. Am tăcut din gură, că începe acum campionatul. Nici cea mai spurcată naţie, africanii ăia sălbatici, nu se puteau gândi la o asemenea frază!", a tunat Gigi Becali la GSP TV.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali UEFA suporteri Europa League Ujpest