MENIU

Gigi Becali: Bergodi l-a băgat pe circar şi s-a dus naibii fotbalul

Foto: NewsIn

Finanţatorul din Ghencea îşi acuză antrenorul că l-a introdus în teren pe polonezul Grzelak şi consideră că Steaua - Dinamo nu a fost un derby, ci un circ.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat după derby-ul cu Dinamo, că se aştepta ca roş-albaştrii să piardă deoarece echipa încă nu este o forţă, dar susţine că şi Cristiano Bergodi a greşit trimiţându-l pe teren pe Grzelak.

"Eu ştiam, simţeam că nu avem forţă, dar în curând vom avea garnitura completă, vor reveni Tănase şi Toja. Nici nu am văzut-o pe Dinamo, a avut un corner, a dat un gol şi gata. Doar Onicaş a jucat de la noi. Bergodi a greşit, l-a băgat pe circar (n.r. Rafal Grzelak) şi s-a dus naibii fotbalul. Ştiam ce avem în curte, asta e! Dar ăsta n-a fost derby, ci un circ, ăia numai de se aruncau pe teren, a fost de râs. Noi oricum am jucat mai bine ca ei, noi meritam să câştigăm meciul", a spus Becali.

Conducătorul grupării din Ghencea îl consideră pe mijlocaşul polonez fără valoare şi a anunţat că nu îşi va mai lăsa subalternii să facă transferuri. "Dacă îl aveam pe Tănase în locul lui Grzelak, era altfel, dar sunt şi eu dobitoc dacă îi las pe Argăseală şi Mache (n.r. Marius Ianuli) să facă transferuri. Eu nu îl văd pe băiatul ăsta fotbalist", a declarat acesta.

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo Gigi Becali Ghencea derby