MENIU

Gigi Becali: Am jucat extraordinar, super, foarte bine!

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la finalul partidei câştigate de echipa sa la Galaţi, scor 0-1, că "roş-albaştrii" au jucat extraordinar.

Becali a evaluat şi prestaţia jucătorilor Stelei. "Dacă nu era Szekely câştigam cu 3-4 la 0", "Ionescu a fost demenţial" şi "Tudose are calităţi, dar să lase fudulia că îl face indolent", a conchis Becali.

"Am jucat extraordinar, super, foarte bine! Au avut şi ei câteva ocazii clare din greşelile noastre, dar noi am jucat fotbal bun. Dacă nu era Szekely, băteam cu 3 sau 4 la 0. Important e că lui Szekely îi micşorez salariul şi cu asta basta! Să stea acolo în lot că avem nevoie. Cum să nu fiu mulţumit? Am combinat bine, a fost binişor. De Andrei Ionescu nu mai spun că a fost demenţial! Să nu şi-o ia în cap, că i-o dau peste bot! Salariul oricum i-l reduc. La Alex Iacob se vede că are calităţi, dar nu are curajul lui Onicaş, personalitatea şi bărbăţia. Avem cu cine să jucăm după eliminarea lui Stancu pentru că revine Kapetanos. Tudose are calităţi, are plasament, e bun, dar să lase fudulia pentru că îl face indolent", a declarat Gigi Becali la sportro.

Patronul Stelei a dezvăluit că a solicitat deja Comisiei Centrale a Arbitrilor să delege o brigadă străină la meciul cu Dinamo: "Vrem unul din primii 5 arbitri din Europa. Veţi vedea că va veni să arbitreze în România pentru 10-12.000 de euro".

În ceea ce priveşte banner-ul pe care i l-au adresat suporterii Stelei, "Cocoţat în lojă, urlă ca disperatul / Aşteptăm şă-şi pună doctorul halatul", Becali a afirmat: "Staţi să vedeţi când o să le pună lor cătuşele. O să mă ocup să le fie bine pe acolo, pentru că am relaţii pe la închisoare".

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a învins în deplasare, pe Oţelul Galaţi, scor 1-0, la capătul unui meci din etapa a 4-a a Ligii I pe care l-a terminat în inferioritate numerică după eliminarea lui Stancu.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Gigi Becali Oţelul Galaţi etapa a 4-a