MENIU

Gigel Bucur: Am jucat cu Dinamo şi pentru suporteri, aşteptau această victorie de 12 ani

Foto: NewsIn

Atacantul echipei FC Timişoara, Gigel Bucur, a declarat, miercuri, că victoria cu Dinamo din Cupa României a fost obţinută şi pentru fanii bănăţeni, care aşteptau acest succes în faţa bucureştenilor de peste 12 ani, informează site-ul oficial al formaţiei de pe Bega.

"Am aşteptat de mult această victorie şi ne bucurăm foarte mult că am reuşit-o, mai ales că succesul înseamnă şi calificarea în finala Cupei României, iar noi avem ca obiectiv câştigarea acestui trofeu. Am jucat şi pentru suporteri, aşteptau acest succes în faţa lui Dinamo de 12 ani. Ne bucurăm că i-am făcut fericiţi şi că sunt alături de noi mereu. Sperăm să le aducem şi în continuare la fel de multe bucurii. Se pare că oraşul Cluj ne-a purtat noroc", a spus Bucur.

Formaţia pregătită de Gabi Balint s-a calificat, marţi, în finala Cupei României, după ce a învins pe Dinamo, scor 4-1, şi astfel bănăţenii au reuşit prima victorie împotriva echipei din Ştefan cel Mare după 12 ani.

Bănăţenii vor juca în finala Cupei României cu învingătoarea din cealaltă semifinală, care se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Tineretului din Urziceni, între CFR Cluj şi FC Vaslui.
Mai multe articole despre:
Dinamo Cupa României Gigel Bucur FC Timişoara