MENIU

Gică Popescu: \"Unirea rămâne cea mai frumoasă echipă a noastră în cupele europene\"

\

Fostul mare internaţional a lăudat prestaţia Unirii în grupele Ligii, deşi ultima partidă a fost un eşec dureros, 1-3 la Stuttgart, care a pus capăt aventurii ialomiţenilor în Liga Campionilor.

\"După această campanie, trebuie să ne mulţumim cu aceste opt puncte frumoase. Unirea rămâne cea mai frumoasă echipă a noastră în cupele europene. Eu am sperat până în ultimul moment că vor putea egala, dar nu a fost să fie\", a declarat Gică Popescu la TVR1.

Unirea Urziceni a pierdut ultimul meci din grupa G a Ligii Campionilor, 1-3 la Stuttgart, cu Vfb, şi îşi va continua aventura europeană în primăvara Ligii Europa. Unirea avea nevoie să nu piardă pentru a merge mai departe în Liga Campionilor, dar a sucombat după ce a primit trei goluri în primele 11 minute, primul dintre ele fiind înscris chiar de Ciprian Marica, în minutul 5. Meciurile din \"32\"-imile Ligii Europa, faza în care s-a calificat Unirea, se vor disputa între 18 şi 25 februarie 2010. În \"32\"-imile Ligii Europa se califică primele două clasate din grupe, alături de ocupantele locului 3 din grupele Ligii Campionilor.