MENIU

Gheorghe Chivorchian: Am plâns de bucurie

Foto: NewsIn
Gheorghe Chivorchian, bucuros de accederea în preliminariile Ligii Campionilor

Preşedintele Consiliului Director al Politehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat joi că a plâns de bucurie când a aflat verdictul TAS de a da înapoi punctele bănţenilor.

"Este o bucurie a noastră, a tuturor. Am plâns de bucurie şi am plâns de necaz, pentru că puteam să fim pe primul loc. Este performanaţa clubului şi cred că această performanţă se datorează jucătrorilor, antrenorilor, investitorilor şi tuturor celor care au fost lângă noi. Avocaţii noştri au marşat foarte bine pe acel viciu de procedură şi ne-au spus că FIFA nu are nicio şansă să câştige. S-a demonstrat că TAS este o instituţie serioasă şi că arbitrii au fost profesionişti", a declarat Chivorchian la Realitatea TV.

Chivorchian a spus că primul obiectiv al echipei este câştigarea finalei Cupei României, dar şi că au deja o stratergie de întărire a echipei.

"Locul doi nu contează pentru că ne-am fi dorit să câştigăm acest campionat, dar la ce s-a construit la Timişoara, ceva solid avem speranţe că în viitor vom putea ataca an de an acest obiectiv. Primul nostru obiectiv este câştigarea Cupei României. Apoi va fi vacanţă, se va relua pregătirea, strategia era deja pregătită cu întărirea lotului. Sperăm să nu-i apese această finală şi să se comporte ca nişte profesionişti", a mai spus Chivorchian.

FC Timişoara a primit îanpoi cele şase puncte de la TAS şi astfel va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar sâmbătă, timişorenii vor juca finala Cupei României împotriva echipei CFR Cluj.