MENIU

Ghenosu şi locotenenţii săi îi copiau pe mafioţii din filmul "Naşul"

Foto: Realitatea TV

Al Pacino şi Naşul s-au transformat într-un adevărat model pentru capii lumii interlope din România. Traficanţi, cămătari şi şantajişti dintr-o reţea de crimă organizată din Prahova şi Dâmboviţa s-au inspirat din film. De la felul în care se îmbracă până la modul în care îşi intimidează victimele.Vorbim despre interlopul Florin Pîrjol, zis Ghenosu şi locotenenţii săi.

Cei care locuiesc în judeţul Dâmboviţa l-au recunoscut din imagini pe Ghenosu sau Naşul, pentru unii chiar Şerif. Pe numele său Florin Pârjol, renumitul interlop la cei 35 de ani a strâns 30 de ani de puşcărie. Doar condamnări, pentru că după gratii nu a stat mai mult de 7.

La începutul săptămânii, a fost săltat din nou. Timp de 8 luni anchetatorii l-au filat pas cu pas. Acum au convins instanţa că atât Ghenosu cât şi 10 dintre locotenenţii săi au strâns sute de mii, poate chiar milioane de euro din afaceri cu carduri false. 

Nu se fereau să-i stoarcă de bani nici măcar pe colegii lor de breaslă din alte grupări interlope. Oameni de afaceri, avocaţi, cu toţii aveau de plătit rate la Ghenosu-zeci de mii de euro! 

Şi ca să aibă prestanţă, Naşul din Dâmboviţa şi-a făcut imagine: a comandat mai multe tablouri în care apare în diverse ipostaze din filmul lui Copolla. Toţi membrii grupării au melodia din film drept sonerie la telefoanele mobile. Cu ani în urmă aveau şi uniformă: helănci negre şi erau tunşi periuţă. În ultima vreme au fost însă mai discreţi. Nu îndeajuns. Tribunalul Prahova a emis pe numele lor mandate de arestare de 29 de zile. VineriCurtea de Apel a judecat recursul. 

Mai multe articole despre:
puşcărie mafioţi Ghenosu