MENIU

Germania - "Timi...cum?", scrie presa care consideră că Stuttgart a avut noroc la tragerea la sorţi

Foto: NewsIn

Ediţia de sâmbătă a publicaţiei germane Bild notează că VfB Stuttgart va întâlni cel mai facil dintre posibilii adversari în play-off-ul Ligii Campionilor şi îi avertizează pe elevii antrenaţi de Markus Babbel că FC Timişoara "trebuie făcută zob" în dubla manşă a întrecerii.

"Timi...cum?", se întrebă jurnaliştii de la cotidianul german, care mai apoi scriu că echipa bănăţeană "trebuie făcută zob".

După tragerea la sorţi care a avut loc vineri la Nyon, în urma căreia Stuttgart va juca în play-off-ul Ligii cu FC Timişoara şi a evitat adversari precum Atletico, Fiorentina sau Celtic, acelaşi ziar titrează "acesta chiar că se numeşte noroc", considerând formaţia română drept cel mai slab cotată echipă dintre posibilii oponenţi.

De asemenea, Bild aminteşte despre cele două scandaluri în care a fost implicat clubul patronat de Marian Iancu, cel cu palmaresul şi culorile echiei, dar şi de episodul din meciul cu Rapid, când fostul atacant al lui Stuttgart, Ionel Ganea, l-a lovit pe asistentul Dorin Mudura pe vremea când primul evolua pentru FC Timişoara.

În final, publicaţia germană îi evidenţiază pe Costel Pantilimon şi Gigel Bucur, ca fiind cei mai importanţi jucătorii ai grupării bănăţene şi nu omite să consemneze faptul că elevii antrenaţi de Sabău au eliminat în turul 3 al competiţiei pe deţinătoarea Cupei UEFA, Şahtior Doneţk.

FC Timimişoara va întâlni pe VfB Stuttgart în play-off-ul Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri la Nyon. Prima manşă va avea loc pe 18 august în România, în timp ce jocul retur se va disputa la 26 august în Germania.