MENIU

George Copos: "Rapid va merge în cupele europene în acest sezon, are jucători extraordinari"

Foto: NewsIn

Patronul Rapidului, George Copos, este încrezător în faptul că Rapid va reuşi să se califice în Europa League, cu toate că valoarea jucătorilor din lot este mai mare. El consideră că succesul giuleştenilor în meciul cu Gloria Buzău a fost unul meritat, chiar dacă a fost obţinut cu mari emoţii.

"A avut şi Gloria Buzău câteva ocazii, dar să nu uităm că în prima repriză am ratat cinci sau şapte ocazii foarte mari. De asta e frumos fotbalul. Rapid va merge în cupele europene şi va merge pentru că are jucători extraordinari. După valoarea lor, merităm să mergem în Liga Campionilor. Am avut un an dezastruos, cineva a adus foarte mulţi jucători străini, din diferite civilizaţii şi culturi. S-au cheltuit 8 milioane de euro degeaba", a spus Copos la GSPTV, adăugând că de când este la Rapid are o pierdere de 30 de milioane de euro.

Directorul tehnic al formaţiei bucureştene, Nicolae Manea, a afirmat că nu mai credea că Rapid va mai obţine cele trei puncte. "Am obţinut această victorie cu mari emoţii, nu mai credeam în asta la un moment dat, dar iată că am reuşit să înscriem în ultimul minut. Eu zic că dacă reuşeam să înscriem în prima parte, apoi ne jucam cu ei. S-a întors şansa şi pentru noi", a opinat Manea.

Acesta s-a declarat îngrijorat înaintea derby-ul cu Steaua de etapa viitoare, pentru că Rapid nu va putea conta pe mai mulţi jucători de bază. "Acum vine un meci foarte important cu Steaua, vom fi nevoiţi să luăm jucători de la echipa a doua pentru că altceva nu avem ce face. Trebuie să câştigăm pentru că altfel ne depărtăm de cupele europene, iar în aceeaşi situaţie va fi şi Steaua".

Rapid a câştigat, sâmbătă, scor 1-0, în deplasarea de la Gloria Buzău, din etapa a 30-a, graţie unui gol marcat în prelungiri, şi a obţinut primul succes din istoria întâlnirilor directe pe terenul propriu al ultimei clasate.