MENIU

George Copos circulă cu scuterul de când a rămas fără permis

Foto: RTV

George Copos a devenit ecologist de ocazie. Rămas fără permis, patronul rapidist a schimbat bolidul de peste 100.000 de euro cu un scuter de doar 3.000, mult mai prietenos cu natura. Omul de afaceri poate fi văzut zilnic strecurându-se în traficul infernal din Capitală pe traseul dintre locuinţa sa şi unul din hotelurile din portofoliu.

După ce acum două săptămâni a fost prins gonind cu 200 de kilometri la oră pe autostrada Bucureşti-Constanţa, George Copos a rămas fără permis trei luni.

Soluţia omului de afaceri a venit prompt. Copos a schimbat confortul celor patru roţi cu doar două, mult mai rapide şi mai puţin poluante. Patronul rapidist nu pare însă deloc stânjenit de noua postură. Îmbrăcat elegant a dovedit că se descurcă la fel de bine şi pe scuter şi a putut fi văzut zilnic bătând drumul dintre reşedinţa sa şi unul din hotelurile deţinute în Capitală, potrivit cotidianului Click.

Copos a renunţat pentru moment la serviciile şoferului, iar vehiculul pe două roţi consumă de 15 ori mai puţină benzină decât maşina personală.

Mai multe articole despre:
George Copos poliţie trafic permis auto scuter