MENIU

Geoană: Perioada de rodaj pentru noul Guvern s-a încheiat

Foto: NewsIn
Mircea Geaonă: PSD a trecut de perioada de rodaj

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat luni că "perioada de rodaj" pentru noul Guvern s-a încheiat şi a dat asigurări că partidul pe care îl conduce va da dovadă de "disciplină, coeziune şi loialitate".

"Din punctul nostru de vedere, această perioadă de rodaj, de acomodare la noua postură de guvernare s-a încheiat, avem practic tot ce înseamnă reprezentare PSD în structurile guvernamentale", a declarat preşedintele PSD Mircea Geoană, cu ocazia nominalizării lui Liviu Dragnea pentru funcţia de ministru de Interne. 

"Din acest moment, vreau să asigur opinia publică şi partenerii noştri de coaliţie că partidul nostru intră într-o logică de disciplină, de loialitate şi de coeziune faţă de programul de guvernare asumat", a adăugat liderul PSD.

Liderii social-democraţi au decis nominalizarea lui Liviu Dragnea pentru Ministerul de Interne după ce, săptămâna trecută, i-au retras sprijinul politic lui Gabriel Oprea. După anunţul retragerii sprijinului politic, Oprea a renunţat la fotoliul de ministru de Interne şi a părăsit şi Partidul Social Democrat. 

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD Liviu Dragnea