MENIU

Geoană despre Simirad: Cimitirul e plin de oameni de neînlocuit

foto: NewsIN

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat marţi, la Craiova, referindu-se la preşedintele CJ Iaşi, Constantin Simirad, că acesta are \"reputaţie de aventurier\" şi că \"cimitirul este plin de oameni de neînlocuit\".

"Am ştiut, încă de pe atunci când l-am cooptat pentru domnul Simirad în echipa noastră, că are o reputaţie de aventurier. Ştiţi cum este vorba, cimitirul este plin de oameni de neînlocuit. Atât am de comentat pe acest subiect", a precizat preşedintele PSD, Mircea Geoană, după ce a fost întrebat ce părere are despre faptul că Simirad a anunţat că-l sprijină în campania prezidenţială pe Traian Băsescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad (PSD), a declarat, vineri, 4 septembrie, că îl va sprijini pe Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale, în cazul în care actualul şef al statului va candida pentru un nou mandat. "Deşi fac parte din PSD, voi face campanie electorală pentru domnul Traian Băsescu. Fac apel şi la colegii din PSD să se asocieze acestei iniţiative şi să devină militanţi pentru realegerea domnului Băsescu. Nu-mi dau demisia din PSD", a afirmat Simirad într-o conferinţă de presă.