MENIU

Geoană: Croitoru m-a sunat, dar dialogul şi consultarea nu îşi au rostul

Foto: Realitatea TV
Geoană: Mi-a solicitat o întâlnire la partid sau la Senat

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat sâmbătă la Braşov că a fost contactat telefonic de premierul desemnat Lucian Croitoru, dar susţine că dialogul şi consultarea nu îşi au rostul. Totodată, Geoană a mai spus că va avea duminică o întâlnire cu Klaus Johannis pe care îl susţine în continuare pentru funcţia de premier.

"Majoritatea parlamentară care s-a format în jurul domnului Klaus Johannis este solidă şi îl susţine fără rezerve. Azi am avut un rendez-vous la telefon cu domnul Johannis. Sper ca în cursul zilei de duminică să avem o întâlnire la Bucureşti pentru a putea reconfirma sprijinul pentru domnia sa", a declarat Geoană.

Preşedintele PSD a spus că a fost contactat telefonic, în cursul dimineţii de sâmbătă, de premierul desemnat Lucian Croitoru.

"Mi-a solicitat o întâlnire la partid sau la Senat. i-am spus care este punctul meu de vedere. Îmi va trimite o scrisoare oficială, dar poziţia noastră în acest moment este că, pentru o propunere care este exclusiv a PDL-ului, dialogul şi consultarea nu îşi au rostul", a mai spus Mircea Geoană.