MENIU

General Motors a luat ochii publicului cu o maşină care nu funcţionează

Foto: boston.com

Designerii de la General Motors au făcut furori la show-ul auto de la Chicago, unde au prezentat un prototip de excepţie. După ce au lăsat publicul să viseze la felul în care îşi va putea cumpăra pe viitor o astfel de maşină, reprezentanţii GM au explicat că modelul nu este funcţional şi nici măcar nu va inspira modele viitoare de Corvette.

Prototipul Corvette Stingray prezentat de General Motors la spectacolul auto de la Chicago a întors multe capete, dar pentru puţin timp. Reprezentanţii General Motors au lăsat întâi imaginaţia vizitatorilor să lucreze până să spună adevărul despre maşina pe care au urcat-o pe podium. 

Într-o conferinţă de presă, reprezentanţii General Motors au explicat că modelul Corvette nu este funcţional. El va fi folosit doar pentru a apărea în filmul "Transformers: Revenge of the Fallen" care va apărea în luna iunie în Statele Unite.

De altfel, Ed Welburn, şeful deparlamentului de design de la General Motors, a evitat cu orice preţ să le dea de înţeles celor prezenţi că ideile folosite pentru a realiza maşina-recuzită ar putea fi folosite în modele viitoare de Corvette. 

Fără motor sub capotă şi cu interiorul pe jumătate terminat, noul prototip rămâne doar un vis frumos pentru iubitorii de maşini. 

Mai multe articole despre:
Chicago General Motors Corvette prototip