MENIU

Gaz Metan: Pustai spune că meciul de la Iaşi este capital pentru salvarea de la retrogradare

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, joi, că meciul din deplasare de la Poli Iaşi este decisiv pentru evitarea retrogradării în acest sezon, şi aşteaptă cel puţin un punct din partea elevilor săi.

"Este un meci foarte important, în care, practic, se joacă pentru locul 14. Echipa gazdă are avantajul terenului propriu, dar am demonstrat în acest retur că pe orice teren suntem o echipă incomodă şi putem scoate cel puţin un punct", a spus Pustai.

Tehnicianul ardelenilor a afirmat că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenţi la fazele fixe: "Trebuie să avem curaj, atenţie mărită la fazele fixe, să nu mai luăm gol, iar ocaziile pe care le avem să le fructificăm, pentru că altfel e foarte greu să obţinem un 0-0. Am reuşit la Timişoara, dar acolo am avut noroc. Este indicat să înscriem gol sau goluri, pentru că doar aşa putem aduce puncte".

Pentru jocul cu Poli Iaşi, singurii incerţi sunt fundaşul Florin Lazăr şi portarul Cosmin Vâtcă. Aceştia nu s-au pregătit alături de restul echipei la ultimele antrenamente, dar se speră ca ei să fie recuperaţi până la ora jocului.

Partida Poli Iaşi-Gaz Metan Mediaş se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Emil Alexandrescu.