MENIU

Gaz Metan - Pustai spune că echipa sa a devenit mai matură şi a meritat victoria

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Gaz Metan, Cristian Pustai, a declarat vineri că echipa sa a meritat victoria cu Universitatea Craiova, pentru că a dominat tot meciul şi a ratat numeroase ocazii de gol, în ciuda faptului că oaspeţii au deschis scorul.

"Am dominat prima repriză şi chiar tot jocul, dar am intrat la vestiare cu acel 0-1 nedrept. Am gestionat însă bine pauza şi le-am spus jucătorilor să aibă încredere, pentru că au jucat foarte bine şi vor veni şi golurile", a comentat antrenorul Cristian Pustai la conferinţa de presă.

"Era nedrept dacă pierdeam, era păcat să nu câştigăm, pentru că am avut 4-5 ocazii mari de gol. Se vede că a trecut un an peste noi şi se va vedea acest lucru şi în continuare", a mai comentat antrenorul lui Gaz Metan.

Cât priveşte calitatea gazonului, tehnicianul a comentat: "Terenul a fost greu pentru ambele echipe, nu numai pentru Craiova. La Mediaş a plouat toată ziua, probabil că acelui băiat din galerie i-a părut rău că a murit şi îi dedicăm lui această victorie". Pustai s-a referit la tânărul Daniel Palfi (21 ani), unul dintre liderii galeriei lui Gaz Metan Mediaş, care s-a sinucis din cauza unor probleme în familie. În biletul de adio el a ţinut să îşi încurajeze formaţia favorită, promitându-i că o va ajuta "de acolo de sus".

De partea cealaltă, antrenorul Daniel Mogoşanu a recunoscut susperioritatea învingătorilor şi şi-a asumat înfrângerea, explicând că a greşit la pauză, când a decis să schimbe tactica. "Cred că am făcut o greşeală la pauză, când am schimbat sistemul 4-4-2 cu 4-3-3, mizând pe contraatac. Nu am avut consistenţă la mijlocul terenului, am pierdut des posesia şi de aici am ajuns la cele două goluri primite", a spus Mogoşanu.

"Sunt supărat pe jocul nostru, vom analiza partida şi vom lua măsurile care se impun. Gaz Metan a meritat azi victoria", a mai comentat tehnicianul oltenilor, care, ca şi patronul echipei, a fost de părere că terenul de joc greu " a fost un impediment în primul rând pentru Universitatea Craiova".

Gaz Metan Mediaş a învins vineri Universitatea Craiova, scor 2-1, la primul meci din acest sezon pentru elevii lui Pustai, după ce partida lor din etapa de deschidere a fost amânată. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 44, prin Florin Costea, însă Gaz Metan a întors meciul a întors meciul în doar două minute, prin reuşitele lui Eric (74) şi Kubala (76).