MENIU

Gardianul: Operaţiunea Popoviciu- DGIPI îl vizează pe T. Băsescu

Foto: RTV

Cotidianul Gardianul lansează un nou scenariu în afacerea Popoviciu - Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă. Cornel Ivanciuc, autorul articolului, este de părere că imaginea unui Traian Băsescu corupt, în anul alegerilor, l-ar favoriza pe contracandidatul său cel mai bine plasat în sondaje.

Potrivit acestui scenariu, cineva care a ar fi avut parte de sprijinul unui alt serviciu secret decât SIE a avut tot interesul să mediatizeze scandalul Popoviciu. Acesta ar fi motivul pentru ca dosarul omului de afaceri, care zace de ani de zile la DNA, a fost scos acum în public şi mediatizat insistent.

Tot scenariul prezentat de Gardianul vorbeşte de o adevărată luptă între serviciile interne secrete. Asfel, o altă ipoteză ar fi că operaţiunea Popoviciu/DGIPI ar fi fost pusă la cale de oamenii lui Traian Băsescu din Departamentul Securităţii Naţionale al Administratiei Prezidentiale si vizeaza compromiterea DGIPI, pentru ca agenţii acestei direcţii să fie înlocuiţi apoi de ofiţeri SRI.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu operaţiune DGIPI gardianul scenariu