MENIU

Galeria dinamovistă a fost evacuată de pe stadion la Craiova

Foto: NewsIn
Incidente între suporteri la meciul dintre U Craiova şi Dinamo

Galeria echipei Dinamo a fost evacuată de pe stadionul "Ion Oblemenco" la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a 23-a a Ligii I, după ce suporterii bucureşteni au aruncat cu scaune în forţele de ordine. Spre finalul meciului şi suporterii olteni au avut ceva de împărţit cu jandarmii prezenţi pe stadion.

Dacă în teren jucătorii antrenaţi de Mircea Rednic nu au reuşit să iasă în prim plan, fanii dinamovişti s-au încăpăţânat să iasă în evidenţă în Bănie.

După ce înainte de meci au făcut ca fluierul de start să fie amânat 6 minute, din cauza fumului provenit de la zecile de torţe pe care le-au aprins în tribună, înainte de începerea reprizei secunde susţinătorii "câinilor" au fost evacuaţi, după ce au aruncat cu scaune şi alte obiecte în jandarmii prezenţi în tribune pentru a asigura securitatea.

După ce au fost "frăgeziţi" bine de jandarmi în drum spre ieşirea de pe stadion, fanilor dinamovişti li s-a permis să revină în tribună după 20 de minute.

Nici suporterii Universităţii Craiova nu au fost uşă de biserică, deşi echipa lor a fost clar mai bună pe teren. În minutul 70 a avut loc o altercaţie şi între fanii olteni şi jandarmi, mai multe scaune zburând în teren, în spatele porţii apărate de Bogdan Lobonţ.