MENIU

Galatasaray - Oboseala jucătorilor, marea problemă a lui Rijkaard înaintea jocului cu Dinamo

Foto: www.galatasaray.org

Oboseala jucătorilor este principala problemă a antrenorului Frank Rijkaard înaintea jocului pe care Galatasaray îl va disputa, joi seară, împotriva celor de la Dinamo.

Tehnicianul olandez intenţionează să nu forţeze jucătorii prea obosiţi şi speră ca turcii să marcheze rapid pe Ali Sami Yen.

"Vor juca numai cei care sunt disponibili din toate punctele de vedere. În echipă vor apărea unele modificări, cauzate de oboseala pe care o acuză unii dintre jucători. Mi-ar conveni dacă am marca primii, pentru că apoi vom avea spaţii de care am putea să profităm", a spus Rijkaard, citat de site-ul oficial al clubului.

Meciul Galatasaray - Dinamo este programat joi, la ora 22.05, în etapa a 3-a din grupa F a Ligii Europa. Cele două formaţii se vor întâlni din nou pe 5 noiembrie, la Bucureşti.

Echipa la care au evoluat în trecut Hagi şi Gică Popescu este liderul grupei, cu 4 puncte adunate după primele două meciuri, în timp ce gruparea din Ştefan cel Mare a înregistrat o victorie şi un eşec şi ocupă locul 2.
Mai multe articole despre:
Dinamo Galatasaray Grupa F Frank Rijkaard Liga Europa