MENIU

Gabi Mureşan: Duşan Uhrin o să ne antreneze, nu am auzit de Jindra

Foto: www.sptfm.ro

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Gabi Mureşan, a declarat joi că Duşan Uhrin Jr va fi cel care se va ocupa de pregătirea echipei, chiar dacă el are funcţia de consilier sportiv, şi a precizat că nu a auzit de Ales Jindra, care a fost anunţat oficial de conducere drept noul tehnician al grupării ardelene.

"Antrenor e Duşan Uhrin, clar! Eu nu am auzit de Jindra", a spus Gabi Mureşan.

Jucătorul este convins că Uhrin va avea rezultate la Cluj aşa cum a avut şi la Timişoara: "Timişoara juca bine cu Uhrin, ne-a bătut şi pe noi. Dacă a avut rezultate aşa bune acolo, eu sunt convins că putem lua titlu cu el. Consider că avem şi cel mai bun lot din campionat".

Mureşan a mai spus că, în opinia sa, nu era nevoie acum de o schimbare, deoarece Maurizio Trombetta a demonstrat că poate antrena campioana. "Nu era nevoie de un aer proaspăt, dar conducerea decide. Cred că putea fi lăsat până în vară Trombetta, dar această hotărâre nu ne-a luat prin surprindere, ne gândeam că o să-l schimbe", a declarat mijlocaşul, care s-a arătat însă surprins de numirea lui Alin Minteuan în funcţia de antrenor secund.

CFR Cluj l-a numit joi în funcţia de antrenor pe cehul Ales Jindra, el înlocuindu-l pe italianul Maurizio Trombetta, care a fost demis la începutul anului 2009. De asemenea, fostul tehnician al echipei FC Timişoara, Duşan Uhrin, a fost numit în funcţia de consilier sportiv al campioanei României.