MENIU

Gabi Balint: Scorul este justificat, cred că am meritat victoria

Foto: NewsIn

Antrenorul timişorenilor, Gabi Balint, s-a declarat foarte mulţumit la finalul meciului câştigat în Giuleşti cu scorul de 2-0 şi a spus că pentru timişoreni este o provocare să se bată la titlu şi fără cele şase puncte luate.

"Scorul este justificat, cred că am meritat victoria, pentru că am fost mai exacţi. Asta ne-am propus, asta ne-a ieşit. Sunt mulţumit de felul în care au jucat fotbaliştii mei, nici nu trebuia să le spun prea multe înaintea jocului, erau montaţi, ştiau bine ce trebuie să facă pentru că am studiat foarte mult Rapidul. Am închis bine benzile cu fraţii Karamian şi am reuşit să contracarăm atacurile Rapidului. Este o provocare să ne batem la titlu chiar şi fără cele şase puncte care ne-au fost luate. Acum am început un ciclu de meciuri cu echipe bune, care joacă fotbal şi care se bat la titlu. Să sperăm că vom ieşi bine din aceste jocuri", a declarat Gabi Balint.

FC Timişoara nu a mai pierdut un meci în Liga I de la data de 8 noiembrie 2008, atunci când Dinamo se impunea pe terenul bănăţenilor, scor 3-0. De atunci, formaţia de pe Bega a mai disputat 8 partide în care a înregistrat 4 victorii şi 4 rezultate de egalitate. De cealaltă parte, Rapid se află la cea de-a doua înfrângere consecutivă, după eşecul din derby-ul cu Dinamo, scor 0-3.

În urma acestui rezultat, FC Timişoara a acumulat 43 de puncte şi a urcat pe poziţia a treia în clasament, în timp ce Rapid cade pe locul 7, cu 38 de puncte.
Mai multe articole despre:
Liga I Rapid Gabi Balint FC Timişoara Etapa a 23-a