MENIU

FUNNY pe NET: O pisică nebună a găsit o metodă ingenioasă de a bea apă şi de a face duş, în acelaşi timp

Căţelul blocat cu picioarele în sus, jucătorul de baseball în braţele unei poliţiste şi cel mai rău pudel din lume
<descriere> Foto: egirl.ro

Vedeta săptămânii este o pisică... iubitoare de apă. Întrucât a realizat că apa nu este chiar atât de rea precum credea, a găsit o metodă ingenioasă de a bea şi a face duş în acelaşi timp.

Nu rataţi nici iguana stricătoare de nunţi! Cum s-a găndit ea să le facă nunta amară unor tineri, vedeţi la FUNNY pe NET 29.

Avem o glumă cu o priză, un jucător de baseball îndrăgostit de o poliţistă...în timpul meciului şi un hocheist cu un tricou mult prea larg.

La FUNNY pe NET 29 îl puteţi vedea şi pe cel mai rău pudel din lume! O fi el mic, dar e tare afurisit.

Şi nu rataţi ce se poate întâmpla dacă mâncaţi prea mult şi...sunteţi o pisică.

Funny pe NET este o producţie web tv, marca REALITATEA.NET, prezentată de Cristina Dinu. Dacă ai fost martorul unor momente amuzante, pe care le-ai imortalizat pe camera video sau pe telefonul mobil, trimite-ne filmuleţele la adresa penet@realitatea.net. Cele mai reuşite înregistrari vor fi difuzate în emisiune.  

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=961202&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=961202
REALITATEA.NET - FUNNY pe NET: O pisică nebună a găsit o metodă ingenioasă de a bea apă şi de a face duş, în acelaşi timp