MENIU

Fundaşul lui Şahtior, Dimitro Cigrinski, a refuzat o ofertă de la FC Barcelona

Foto: www.fanatik.ro

Internaţionalul ucrainean al lui Şahtior Doneţk, Dimitro Cigrinski, a preferat să continue la formaţia pregătită de Mircea Lucescu, deşi a fost curtat de campioana Spaniei şi, totodată, câştigătoaea Ligii Campionilor, FC Barcelona.

"Înţeleg perfect faptul că FC Barcelona nu face în fiecare zi o astfel de ofertă. Este un moment important pentru mine, dar nu voi părăsi clubul. Ştiu că s-ar putea să nu mai am niciodată o astfel de oportunitate în cariera mea. Pe de altă parte, mi-am demonstrat că sunt demn de o asemnea ofertă şi, în continuare, doresc să ridic şi mai mult ştacheta", a spus apărătorul în vârstă de 22 de ani al deţinătoarei Cupei UEFA.

Cigrinski, care este al doilea căpitan al lui Şahtior, după Dario Srna, este un produs al centrului de copii şi juniori al grupării din Doneţk. Fundaşul a debutat în prima echipă la vârsta de 17 ani, iar cu excepţia unui retur de campionat, în care a fost împrumutat la Metalurg Zaporoje, a evoluat numai pentru Şahtior.

Publicaţiile sportive din Spania au notat de curând că internaţionalul ucrainean al formaţiei antrenate de Mircea Lucescu este dorit de tehnicianul lui FC Barcelona, Josep Guardiola. Totuşi, prima opţiune a catalanilor pentru postul de fundaş central rămâne jucătorul lui FC Porto, Bruno Alves, care este cotat la 30 de milioande de euro.
Mai multe articole despre:
Şahtior Doneţk Fc Barcelona