MENIU

Fraţii Geamănu povestesc cum a fost furată maşina lui Becali

Foto: newsin

Membrii grupării lui Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, care au furat Mercedesul lui Gigi Becali, au fost trimişi în judecată, de către procurorii Parchetului Capitalei, pentru mai multe infracţiuni de furt, tăinuire, tâlhărie şi şantaj, scrie Adevărul. Procesul hoţilor maşinii lui Becali începe pe 12 octombrie, la Judecătoria Sectorului 1.

Procurorii l-au interceptat pe pe Sandu Geamănu, în timp ce vorbea cu fratele său, Petre Ilie, încarcerat într-un penitenciar din Belgia. Potrivit convorbirilor, Alexandru Ilie cunoştea amănunte despre comiterea furtului autoturismului Mercedes aparţinând lui Gigi Becali. Finanţatorul FC Steaua nu s-a constituit parte civilă în dosar, informează Adevărul.

Alexandru Ilie: Păi da! Ce s-a întâmplat? Să înţelegi ce vreu să spun: nişte băieţi...Gheorghe şi Ion...

Petre Ilie: Da!

Alexandru Ilie: Mergeau pe stradă şi au văzut o maşină pornită cu cheile în ea!

Petre Ilie: Da!

Alexandru Ilie: Copiii! Copiii când au văzut o maşină mai aşa, au zis „hai dom’le să luăm să ne plimbăm şi noi cu ea, dacă au văzut că proprietarul nu-i acolo!”

Petre Ilie:  Da!

Alexandru Ilie: Şi au luat copiii doar  să se plimbe cu maşina!

Petre Ilie: Îhâ!

Alexandru Ilie: Maşina, era un S, Mercedes ultimul tip!

Petre Ilie: Da!

Alexandru Ilie: Era a lui Becali!

"Locotenenţii" lui Sandu Geamănu furau numai maşini de lux. Cele mai multe maşini furate nu au mai fost recuperate nici până în ziua de azi. Un singur autoturism au abandonat hoţii, dar numai după ce l-au "şifonat" zdravăn, mai scrie Adevărul.


În faţa instanţei au fost aduşi în aprilie pentru mandate de arestare, Ilie Alexandru, cunoscut ca Sandu Geamănu, Tinel Niculae, Paul Mihalache, Adrian Stănilă, Ştefan Mărgean şi Constantin David. Acuzaţia a fost de furturi de maşini de lux, printre care se afla şi cea a lui Gigi Becali.

Judecătoria a decis eliberarea lui Ilie Alexandru, motivând că există doar "indicii" minime că el a săvârşit faptele pentru care s-a cerut arestarea, iar declaraţiile unor martori arată că interlopul a vrut să le "ajute" pe victime să îşi recupereze maşinile.

Între timp, Parchetul General ar urma să finalizeze în curând dosarul în care este cercetat Gigi Becali pentru sechestrarea hoţilor maşinii sale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus, în urmă cu câteva luni, declinarea dosarului privind sechestrarea presupuşilor hoţi ai maşinii lui Gigi Becali la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din cauză că patronul Stelei este europarlamentar.

Becali a fost eliberat din arest preventiv prin decizia Tribunalului Bucureşti din 16 aprilie, fiindu-i impuse, însă, mai multe interdicţii.


Mai multe articole despre:
hoţi proces Gigi Becali maşini judecătorie