MENIU

Frank Lampard frânge inimi. VEZI GALERIE FOTO

Foto: www.dirtytackle.net
Foto: www.dirtytackle.net
Foto: www.dirtytackle.net
Foto: www.dirtytackle.net
Foto: www.dirtytackle.net
Foto: www.dirtytackle.net
Foto: www.dirtytackle.net
Foto: www.dirtytackle.net
Foto: www.dirtytackle.net
Foto: famewatcher.com
Foto: famewatcher.com

Mijlocaşul lui Chelsea, Frank Lampard, a trecut uşor peste despărţirea de Elen Rives şi are o nouă iubită, milionara Saskia Boxford.

Fosta logodnică a lui Frank Lampard a dezvăluit că suferă încă după despărţire, în schimb el nu dă semne că i-ar păsa. Elen îl acuză pe mijlocaş că a transformat căminul lor într-un bordel. 

"Nu are inimă. El merge mai departe şi se întâlneşte cu alte fete, în timp ce eu îi scriu mesaje că nu pot să accept situaţia sau plâng la telefon, dar nici măcar nu mă consolează, nu spune nimic, e un nesimţit", a afirmat Elen. 

Elen a vorbit presei pentru prima oară, cu lacrimi în ochi despre despărţirea sa de Frank. Ea a fost surprinsă într-un club londonez la ziua unei prietene. Deşi susţine că nu a trecut deocamdată peste despărţire, Elen arăta uimitor într-o pereche de blugi strâmţi, un tricou alb şi o pereche de pantofi din satin bleumarin. Ea a adăugat că încă îl mai iubeşte pe Frank şi că plânge în fiecare noapte. "Aş vrea ca lucrurile să meargă, dar nu ştiu dacă va fi aşa. Nu ştiu ce ar trebui să fac. Ca să fiu sinceră nu mă descurc prea bine", a spus Elen.

Elen s-a întristat vizibil când a vorbit despre faptul că a fost nevoită acum o lună să se mute din casa lor de 8,5 milioane de lire sterline.

Frumoasa spaniolă este furioasă pentru că locuieşte cu fiicele lor, Luna de doi ani şi Isla de un an într-un apartament, în vreme ce Frank se lăfăie în vechea lor casă: "Casa este pe numele lui, noi nu am fost căsătoriţi deci nu primesc casa." Dar ceea ce o deranjează cel mai tare pe Elen este că lui Frank îî place enorm viaţa de burlac.

Frank Lampard are o nouă iubită, fiica unui milionar, Saskia Boxford de 23 de ani, conform publicaţiei Daily Mirror. Tânăra a fost văzută alături de Victoria Beckham şi Abi Clancy la ultimul meci al naţionalei Angliei.

Elen a spus ca îi este dor de Frank, dar ştie că are pe altcineva. "Frank spune că nu e ceva serios, dar în ziare se scrie altceva", a declarat Elen.

Elen şi Frank s-au despărţit în noiembrie anul trecut. Cei doi au fost împreună şapte ani, dar Lampard a călcat strâmb de mai multe ori în timpul relaţiei. A avut o aventură în 2006 cu Montserrat Lucas, iar în 2007 a fost surprins ţinându-se de mână cu o brunetă în Las Vegas. 

Mai multe articole despre:
Chelsea Victoria Beckham Frank Lampard