MENIU

Frangipane a semnat cu Atletico Aldosivi

Foto: NewsIn

Fostul jucător al echipei CFR Cluj, Paolo Frangipane, a semnat, marţi, un contract cu formaţia Club Atletico Aldosivi, din liga a II-a argentiniană, informează presa sud-americană.

"Experimentatul Paolo Frangipane a ajuns la Club Atletico Aldosivi", scrie sursa citată care menţionează că acesta este al optulea transfer pe care îl face echipa în pauza competiţională, "pentru că în noul sezon vrea să atace promovarea în prima ligă argentiniană".

Jucătorul are în total, atât în prima, cât şi în cea de-a doua ligă argentiniană, 343 de partide şi 76 de goluri, iar presa a mai notat că "posibilitatea ca el să revină în Argentina era destul de mare, mai ales din cauza situaţie ciudate în care s-a aflat în ultimele 3 luni, pe care le-a petrecut în România".

Argentinianul Paolo Frangipane (30 de ani) a fost transferat în iarnă de la formaţia argentiniană din eşalonul secund Club Atletico Belgrano, însă nu a evoluat decât în trei partide pentru gruparea din Gruia. Astfel, oficialii clubului au decis să renunţe la serviciile sale, pe motiv că nu s-a adaptat în Liga I.
Mai multe articole despre:
CFR