MENIU

Fotbalistul Claudiu Răducanu a fost audiat la Craiova după ce a condus având permisul anulat

Foto: stelistayo.files.wordpress.com

Fotbalistul Claudiu Răducanu s-a prezentat vineri după-amiază, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, fiind citat de ofiţerii Serviciului Poliţiei Rutiere, după ce în presă au apărut imagini cu acesta conducând autoturismul personal deşi avea carnetul de conducere anulat.

După ce a vizionat înregistrarea aflată în posesia poliţiştilor, Claudiu Răducanu şi-a rezervat dreptul de a nu da o declaraţie în faţa poliţiştilor doljeni.

"În urma apariţiei imaginilor, ne-am sesizat din oficiu şi l-am invitat la sediul poliţiei. În cursul după-amiezii acesta a venit însoţi de apărătorul ales şi şi-a rezervat dreptul de a nu da o declaraţie", a declarat comisar de poliţie Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Ofiţerii Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj au întocmit, pe baza imaginilor surprinse, acte premergătoare pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei fapte de natură penală sau contravenţională. "Imaginile urmează a fi expertizate pentru a se stabili veridicitatea lor. Ele au fost filmate cu un dispozitiv neomologat", a mai precizat comisar de poliţie Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Fotbalistul Claudiu Răducanu a fost filmat, joi, de ziariştii de la publicaţia locală din Craiova Ediţie specială, în timp ce conducea prin oraş, la numai câteva ore după ce poliţiştii îl prinseseră conducând cu 205 km/h pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, cu toate că avea permisul suspendat. Poliţiştii i-au anulat permisul de conducere lui Claudiu Răducan joi, imediat după ce au constatat că s-a suit la volan deşi avea permisul suspendat.

Mai multe articole despre:
Craiova permis volan Claudiu Răducanu