MENIU

Fostul Rodipet a renunţat la procesele de insolvenţă deschise împotriva a două firme

Foto: www.aisrael.org

Firma Network Press Concept,fostul Rodipet, a renunţat la procesele de insolvenţă deschise firmelor SC Baduc SA şi Interbrands Marketing & Distribution, în timp ce o acţiune a Rodipet Courier împotriva SC Truck Exim SRL a fost respinsă, din cauză că cererea de chemare în judecată nu a fost timbrată.

Instanţa a luat act de cererea de renunţarea la judecată.

Firma Rodipet Courier a înregistrat, în data de 24 iunie, la Tribunalul Bucureşti, o cerere de intrare în insolvenţă a firmei de transport SC Truck Exim SRL, iar procesul s-a judecat pe 24 august.

Firma Network Press, fostul Rodipet, a deschis, tot la Tribunalul Bucureşti, pe 22 iunie, un proces împotriva firmei de construcţii SC Baduc SA, cerere care s-a discutat tot pe 24 august. Un alt proces în care Network Press cere intrarea în insolvenţă a firmei de distribuţie Interbrands Marketing & Distribution pentru recuperarea datoriilor s-a înregistrat pe 26 iunie şi a fost discutată de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti tot pe 24 august.

Fostul Rodipet şi firme apropiate au deschis, la Tribunalul Bucureşti, zeci de procese de insolvenţă împotriva unor societăţi sau instituţii importante, precum "Spiru Haret", SRTV, Loteria, dar şi împotriva altor firme. În acelaşi timp, proprii creditori cer restituirea datoriilor în alte zeci de procese.

Mai multe articole despre:
proces judecată instanţă firmă RODIPET insolvenţă