MENIU

Fostul avocat al lui Cornel Penescu a fost reţinut pentru 24 de ore

Foto: Realitatea TV

Fostul avocat al finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, a ajuns în atenţia procurorilor DNA. Laurenţiu Constantin a fost reţinut pentru 24 de ore împreună cu un fost ofiţer de poliţie din Piteşti şi cinci interlopi.

Acuzaţiile formulate împotriva acestora sunt de luare şi dare de mită, trafic de influenţă şi sechestrare de persoane. Cercetările au fost declanşate de procurorii anticorupţie în urma unui denunţ făcut de un om de afaceri din Piteşti care susţine că avocatul împreună cu cei cinci interlopi l-au sechestrat. Fostul ofiţer de poliţie este acuzat de luare de mită, într-un dosar conex, care are legatură cu avocatul şi omul de afaceri în cauză.

DNA l-a trimis în judecată pe fostul poliţist şi în 6 martie, fiind acuzat că a primit mită 1.000 de euro. La puţin timp după aceea, ofiţerul şi-a dat demisia din cadrul IPJ Argeş. Dosarul său se judecă la Curtea de Apel Piteşti.

Toţi cei şapte reţinuţi vor fi prezentaţi magistraţilor de la Curtea de Apel Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.

Mai multe articole despre:
FC Argeş avocat Piteşti Cornel Penescu interlopi