MENIU

Fosta gimnastă Alina Kabaeva a născut copilul lui Vladimir Putin, susţine presa ucraineană

Foto: russianwomen.wordpress.com

Vladimir Putin, actualul premier al Rusiei, are un copil din flori cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Potrivit presei ucrainene, frumoasa tânără de 26 de ani ar fi născut un fiu care este al lui Putin.

Publicaţia ucraineană Gazeta Express susţine că fiul nelegitim al lui Putin a fost născut la una din cele mai scumpe maternităţi din Europa.

Originară din Uzbekistan şi de religie musulmană, Alina Kabaeva este în prezent deputat în Duma rusească de Stat, din partea partidului lui Putin Rusia Unită. Publicaţia rusă Kommersant dezvăluia anul trecut că Putin, pe atunci încă preşedinte, va divorţa de soţia lui Ludmila şi că se va căsători cu frumoasa gimnastă. Putin a negat atunci orice zvon în acest sens.

Vladimir şi Alina s-au cunoscut în 2004, când Putin i-a înmânat un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice. Un an mai târziu gimnasta a primit de la Putin ordinul "Pentru merite faţă de Patrie", gradul IV.

Presa rusă mai relata că în afara Alinei, Putin ar mai fi avut relaţii cu gimnasta Svetlana Horkina, care în prezent conduce aripa de tineret a partidului "Rusia Unita". O altă cucerire a actualului premier de la Mosocova ar fi fost Victoria Lopireva, o fostă Miss Rusia. 

Mai multe articole despre:
Rusia fiu Vladimir Putin copil din flori