MENIU

Formaţia pop punk "Mes Quins" a concertat, joi, într-un club din Bucureşti

Foto: REALITATEA.NET

Formaţia pop punk "Mes Quins" a susţinut joi, 28 mai, de la ora 21, un concert în clubul Expirat din Capitală. După concert, after-party cu C & C Indie Factory.

Mes Quins sunt Silviu Gherman, Ovidiu Chihaia şi Julien Trambouze, iar muzica lor se află la intersecţia dintre post-punk, electro şi pop, în era disco revival-ului.

Proiectul a fost creat de Silviu Gherman şi Ovidiu Chihaia la începutul lui 2008. “Am căzut de acord că amândurora ne place post punk-ul, mare parte din muzica electronică, şi pop-ul kitchos.“, spune Ovidiu Chihaia.

Cei doi Mes Quins au susţinut primul concert în iulie 2008, cu ocazia lansării cărţii lui Silviu Gherman, Cele mai frumoase creiere. Din martie 2009, Mes Quins are un nou percuţionist, în persoana francezului Julien Trambouze (artist sonor şi jurnalist radio).

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Silviu Gherman este şi actor şi scriitor cu două cărţi la activ: volumul de povestiri Scurta şi plictisitoarea viaţă a lui Kjus (2005), şi romanul Cele mai frumoase creiere (2008). În era pre-MesQuin-ă, Ovidiu Chihaia a mai cântat în formaţia Pure, precum şi în acum defunctele Hotel Fetish şi Guillotines. Recent, a compus muzica pentru spectacolul C’est pas une chanson d’amour, regizat de Carmen Lidia Vidu.

Mes Quins pun mare accent pe versuri şi cântă în engleză, română, dar şi în franceză şi germană, din dorinţa de a aduce diversitate în peisajul muzical autohton.

Mai multe articole despre:
concert disco Mes Quins