MENIU

Flutur: Huiduielile la adresa premierului şi a preşedintelui, semnal că a început campania electorală

Foto: descopera.org

Liderul PD-L Gheorghe Flutur a catalogat huiduielile la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a unor lideri PD-L de săptămâna trecută drept un semnal că începe "febra pentru toamnă" şi a amintit că inclusiv liderul PSD Mircea Geoană a fost tratat similar.

"Febra pentru toamnă începe, pentru campania prezidenţială. Sunt episoade punctuale. Şi la Zărneşti, la Mircea Geoană şi la colegi de-ai noştri, pentru că se apropie campania electorală", a spus vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur. Democrat-liberalul a adăugat că "orice semnal trebuie foarte serios luat în seamă".

"Trebuie să vedem dacă sunt nemulţumiri. Nu ştiu dacă este vorba de accidente locale. Orice lucru care înseamnă o nemulţumire trebuie să o tratăm cu maximă atenţie şi nu putem spune că nu sunt nemulţumiri", a completat Flutur.

Pe 17 iulie, un timişorean a aruncat cu ouă în direcţia autoturismului premierului Emil Boc, însă ouăle nu şi-au atins ţinta şi s-au spart pe trotuarul din faţa Consiliului Judeţean Timiş. Pe 18 iulie, preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit la Universitatea de Vară de la Tuşnad, în momentul în care a afirmat că nu poate să fie de acord cu autonomia, susţinând că nu există niciun politician român care să fie de acord şi că articolul 1 din Constituţie nu permite acest lucru. Tot pe 18 iulie, ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost huiduită la Festivalul de Jazz de la Gărâna.