MENIU

FINAL / Univ. Craiova - Gloria Bistriţa 5-1

Foto: NewsIn

În aşteptarea unui răspuns ferm din partea lui Victor Piţurcă, lui Daniel Mogoşanu îi revine sarcina de a redresa corabia oltenilor. Deocamdată a reuşit scorul etapei a 5-a.

Oltenii reprezentau una dintre dezamăgirile acestui început de campionat, având doar o victorie în primele patru etape. Nu-i mai puţin adevărat că bistriţenii nu se întâlniseră cu succesul, astfel că pentru una dintre combatante meciul de azi trebuia să fie semnul revenirii. Dezinvolţi, oltenii au reuşit scorul campionatului, în timp ce bistriţenilor este clar că le va fi foarte greu să se salveze anul ăsta de la retrogradare.

Componenţa echipelor:

Univ. Craiova: Lung - Bărboianu, R. Barbu, D. Stoica, Şoavă - Prepeliţă, Dilevski (N. Nicolae 73), Rose - Baird (Wobay 71), V. Badea, Fl. Costea (M. Costea 67). Antrenor: Daniel Mogoşanu.

Gloria: Albuţ - Vagner (Hodoroabă 46), Frăsinescu, Rus, Velcovici - Săceanu (Băjenaru 69), D. Sânmărtean, Achim, Enescu (C. Petre 46) - Hora, L. Sânmărtean; Antrenor: Alexandru Tăbarcă.

Arbitri: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea) - Daniel Hulubei (Vaslui), Mihai Artene (Vaslui).

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 73 Alin Rus are şansa să marcheze golul de onoare al oaspeţilor, însă se opune Silviu Lung, care respinge mingea bistriţeanului.

Min. 68 Şoavă încearcă şi el să marcheze, dar incursiunea sa se încheie cu un şut slab, la colţul lung, reţinut de Albuţ.

Min. 63 Florin Costea scapă singur cu Albuţ, vrea să-l dribleze, dar portarul Bistriţei agaţă mingea în ultimul moment.

Min. 59 Bară laterală a lui Vali Badea, la un şut puternic din 14 metri! Bistriţa este în corzi.

Min. 57 Cap Alin Rus, din colţul careului de şase metri, dar Silviu Lung respinge.

Min. 49 Velcovici reia peste transversală, din 12 metri, o centrare de pe dreapta a nou-intratului Ciprian Petre.

Min. 44 Cascadă de driblinguri a lui Hora, în careul oltenilor, dar centrarea sa, la câţiva metri de poartă, este interceptată de Lung.

Min. 37 Hora se descurcă între fundaşii Craiovei şi şutează de la 16 metri, dar Lung respinge de lângă bară.

Min. 28 Acelaşi Costea reia din vol, dar peste bară, o centrare a lui Dina.

Min. 25 Florin Costea este găsit singur la 14 metri de poarta lui Albuţ, dar vârful Ştiinţei aşteaptă prea mult până să-şi potrivească mingea, iar apărătorii oaspeţilor ajung să-l blocheze în momentul şutului.

Min. 19 Florin Costea este destul de nervos la revenirea în prima echipă a Craiovei. A fost surprins deja de trei ori în offsaid, iar la ultima semnalizare a şutat în minge după fluierul arbitrului şi a primit cartonaşul galben.

Min. 12 Incursiune pe dreapta a lui Florin Costea, centrarea sa se duce sub bara porţii bistriţene, dar Albuţ scoate în corner.

Min. 6 Bistriţenii au un început de partidă mai activ. Velcovici şutează la colţul scurt din interiorul careului, dar portarul Silviu Lung respinge.

Min. 5 Fostul jucător al Craiovei, Săceanu, încearcă să-l surprindă pe Lung  cu un lob de la distanţă, dar mingea trece pe lângă bară.