MENIU

FINAL / Unirea Alba Iulia - FC Timişoara 3-3. Unirea a revenit de la 0-2, Timişoara rămâne neînvinsă în Liga I!

Foto: NewsIn

Defensivi cu Şahtior şi Stuttgart, bănăţenii vor miza pe atac la Alba Iulia. Rămâneţi pe REALITATEA.NET pentru a vedea dacă FC Timişoara îşi va menţine invincibilitatea în Liga I.

Gazdele de azi au oferit cu largheţe puncte în debutul de campionat, fapt care l-a făcut pe antrenorul lor, Adrian Falub, să spună după ultima înfrângere, din Giuleşti: "Suntem un fel de Moş Crăciun al Ligii I".

Va fi greu ca Unirea să-şi schimbe azi identitatea, fiindcă la Alba Iulia joacă azi Timişoara, una dintre cele două formaţii rămase neînvinse după primele patru etape ale Ligii I.

Componenţa echipelor:

Unirea: Cernea - S. Rădoi (Olah 46), Poverlovici, Bonacin (Bumbac 79), Bucurică - I. Bălan, Dâlbea, Fl. Dan, Varga - Veljovic, C. Cristea. Antrenor: Adrian Falub.

FC Timişoara: Pantelimon - Bonfim, Nibombe, Mera, Art. Karamian - Stancu (Parks 19), Curtean (Latovlevici 63), Bourceanu, Goga  - Cl. Ionescu (Magera 73), G. Bucur. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (Breaza) - Cristian Nica, Adrian Vidan (ambii din Bucureşti).

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+3 Se mai joacă prea puţin fotbal, Unirea trage de timp cât poate.

Min. 90+1 Şut Cristea de la 22 de metri, Pantilimon e luat prin surprindere, însă reţine.

Min. 90 Patru minute de prelungire.

Min. 81 A doua bară a Timişoarei în acest joc. De această dată Goga a tras pe jos, dar Cernea a respins în stâlpul din dreapta.

Min. 80 Parks trage în blocaj din interiorul careului gazdelor.

Min. 72 Luptă surdă între cele două careuri. Când este reluată spre vreuna din porţi, mingea trece departe de acestea.

Min. 65 Timişoara acuză şocul şi se năpusteşte în terenul gazdelor, însă fără a avea trasee clare de poartă.

Min. 56 Şut Cristea din afara careului, Pantilimon nu reuşeşte să reţină, dar pe fază nu e niciun fotbalist al Unirii.

Min. 51 Croatul Bonacin, aflat la primul său meci pentru Unirea, reia peste poartă mingea venită în urma unei lovituri de colţ.

Min. 46 Norbert Varga are şansa egalării, dar şutează de la şapte metri într-un adversar.

Min. 44 Penalty pentru Unirea! Mera l-a faultat pe Veljovic.

Min. 43 În acest final de repriză Timişoara nu mai pune accent pe atac şi îşi aşteaptă adversarul în propria jumătate de teren.

Min. 38 Centrare bună a lui Bălan, la opt metri de poarta de Pantilimon, dar nici Călin Cristea, nici Veljovic nu reuşesc să reia spre poartă.

Min. 31 Bonfim e gata să facă 3-0, dar ajunge prea târziu la întâlnirea cu mingea trimisă cu capul de Mera, în careul Unirii.

Min. 29 Bucurică aproape că îl surprinde pe Pantilimon cu un şut de la 40 de metri, dar portarul Timişoarei reuşeşte să respingă.

Min. 23 Curtean trage de la 35 de metri, dar peste poarta apărată de Cernea.

Min. 19 Neluţu Sabău este forţat să facă prima schimbare. Stelian Stancu, accidentat, este înlocuit de costaricanul Winston Parks.

Min. 16 Poverlovic îl deposedează în ultimul moment pe Stelian Stancu, într-o situaţie în care acesta ar fi scăpat singur spre poarta Unirii.

Min. 9 Unirea expediază primul şut pe poarta Timişoarei. Călin Cristea trage puternic sub bară, de la 18 metri lateral stânga, întinzându-l serios pe Pantilimon, care a respins în corner.

Min. 6 Lovitură liberă de la 17 metri, pentru oaspeţi. Şut Artiom Karamian, Cernea respinge în faţă, până la Gigel Bucur, care trimite în bara laterală!

Mai multe articole despre:
Liga I etapa a 5-a FC Timişoara Unirea Alba Iulia