MENIU

FINAL: Steaua - Farul Constanţa 1-1

Foto: NewsIn

Steaua şi Farul Constanţa au remizat, scor 1-1, într-un meci disputat, vineri seară, în etapa a 24-a din Liga I.

Antrenorul stelist Marius Lăcătuş a decis să-l lase pe Bănel Nicoliţă pe banca de rezerve la acest meci şi l-a titularizat pe tânărul Răzvan Ochiroşii.

Steaua - Farul 1-1

Componenţa echipelor:

Steaua: Zapata - Ogăraru, Tudose, E. Baciu, P. Marin - Lovin - Ochiroşii (Nicoliţă 79), Dayro Moreno (Pedriel 39), Toja, Semedo - B. Stancu (A. Ionescu 70). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Farul: G. Curcă - Măţel (Fatai 76), Pahor, Rastovaci, Vukomanovici - Băcilă, Pătreşcu, Rusmir, Voiculeţ - Chico (Gosic 89), Nanu (Mendy 69). Antrenor: Ion Marin.

Arbitri: Lucian Dan - Zoltan Szekely, Ovidiu Maier.

Observatori: Rodion Cămătaru, Florin Gâtejan.

Min. 90+4 Meciul se încheie cu scorul de 1-1.

Min. 85 Ultimele minute ale partidei reprezintă o cursă neîntreruptă a Stelei în căutarea golului victoriei, însă Farul se apără cu exactitate, iar scorul ramane 1-1.

Min. 72 1-1 Chico (Farul) restabileşte egalitatea. Lovin a pasat greşit cu călcâiul, Vukomanovic a recuperat şi a centrat în careu, unde portughezul Chico i-a luat faţa lui Baciu şi a deviat balonul în plasă cu exteriorul.

 

Min. 56 1-0 Bogdan Stancu (Steaua) a deschis scorul în Ghencea, cu un şut pe sub Curcă, din interiorul careului, la o fază la care mingea a ricoşat la el dintr-un apărător advers, la o tentativă de şut a lui Toja.

Min. 54 Zapata apără foarte bine în faţa constănţeanului Măţel, care a încercat să strecoare un balon pe sub portarul stelist.

Min. 46 S-a reluat jocul în Ghencea.

Min. 45 Pauză.

Min. 40 Steaua continuă sa nu se regăsească, iar constănţenii, care evoluează cu sabia deasupra capului, au dominat. Stelistul care a creat cel mai mare pericol la poarta lui Curcă a fost fundaşul Eugen Baciu, care a trimis de la distanţă puţin peste transversală.

Min. 27 Farul are două uriaşe ocazii de a deschide scorul, în trei minute, ambele prin Băcilă. În minutul 24, jucătorul oaspeţilor a scăpat singur cu Zapata, a încercat un lob peste portarul stelist, dar mingea a ocolit vinclul porţii gazdelor. După trei minute, tot Băcilă a şutat din afara careului puţin pe lângă poarta lui Zapata.

Min. 9 Bogdan Stancu (Steaua) a trimis cu capul puţin peste transversală, din centrul careului, după o centrare de pe dreapta a lui Semedo.

Min. 1 A început meciul.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Farul Constanţa Etapa a 24-a