MENIU

Final / Steaua - Dinamo 1-1

Foto: NewsIn

Steaua şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul numărul 120 din istoria celor două cluburi, disputat în etapa a 30-a a Ligii I.

STEAUA - DINAMO 1-1

Componenţa echipelor:

Steaua: Zapata - Golanski, D. Goian, Ghionea, P. Marin - Pleşan (Bicfalvi 58), Tiago - D. Moreno (Ochiroşii 80), B. Stancu, Toja (Semedo 70) - Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Dinamo: Matache - Scarlatache, Tamaş, Moţi, Izvoranu (L. Goian 80) - Torje (Cl. Niculescu 50), N'Doye, Boştină (Mitea 61), Adr. Cristea - Dănciulescu, M.Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitri:
Carlos Velasco - Roberto Alonso, Jose Manuel Fernandes (toţi din Spania).

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 67 Dayro Moreno a pătruns în careu pe dreapta şi a încercat un şut cu exteriorul, la colţul scurt, care a fost, însă, deviat în corner. Steaua rămâne în careul advers, însă nu reuşeşte să concretizeze.

Min. 60 Marius Niculae (Dinamo) a scăpat pe contraatac pe dreapta, i-a pasat lui Dănciulescu, al cărui şut din alergare a fost prins fără probleme de Zapata, plasat excelent.

Min. 38 Dayro Moreno a executat o nouă lovitură liberă pentru Steaua, la colţul scurt, dar Matache a boxat fără probleme.

Min. 33 Steaua beneficiază de o lovitură liberă de la 20 de metri, Dayro Moreno a executat pe jos, Pleşan nu a ajuns la balon pentru a-l devia în plasă, iar Matache a reţinut fără probleme.

Min. 20 Marius Niculae a scăpat pe contraatac, însă şutul său a lăsat mult de dorit, trecând la mare distanţă de poarta lui Zapata.

Min. 18 Meciul este până acum departe de termenul de derby, niciuna dintre cele două echipe nereuşind să îşi creeze ocazii.

Min. 13 N'Doye a şutat puternic, cu stângul, de la mijlocul terenului, iar Zapata a reţinut în doi timpi.

Min. 7 Dacă în teren atmosfera nu este încă prea încinsă, în tribune lucrurile stau tocmai invers. Fanii stelişti de la Peluza Sud au aruncat în teren câteva torţe, iar jocul a fost întrerupt pentru scurt timp.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Dinamo derby Etapa a 30-a