MENIU

FINAL: Poli Iaşi - Gloria Buzău 1-1

Foto: NewsIn

Poli Iaşi a remizat, scor 1-1, cu Gloria Buzău, în etapa a 33-a, penultima, a Ligii I. Acest rezultat, coroborat cu eşecul înregistrat de Gaz Metan cu Farul, o salvează pe Poli Iaşi de la retrogradare, în condiţiile în care TAS nu va da o decizie favorabilă celor de la Farul în litigiul privind cele trei puncte de la meciul direct.

POLI IAŞI - GLORIA BUZĂU 1-1

Echipe probabile:

Poli Iaşi: Pleşca - Buta, Adr. Ilie, L. Munteanu, Pecnik - Viveiros (R. Miclea 70), Bersnjak, Ignatov (Milea 78), P. Jovanovic (Sfârlea 56) - Cristea, Cr. Bratu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Gloria Buzău: Zimmerman - Cojocnean, Diogo Silva, Mera, Bonfim - Ad. Popa, Poparadu (Fl. Sandu 90), Siminic (Ademar 83), Teuşan (Cl. Ionescu 59) - Chiţu, Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

Arbitri: Alexandru Tudor - Ovidiu Maier, Dorin Mudura.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 72 Mera a reluat foarte bine cu capul, după o centrare a lui Claudiu Ionescu, dar Pleşca a reţinut foarte bine pe linia porţii.

Min. 61 Buta i-a centrat foarte bine lui Cristea, care a irosit, însă, ocazia ivită, trimiţând alături.

Min. 45 Cristi Bratu a şutat plasat de la 30 de metri, dar mingea a trecut puţin pe lângă.

Min. 28 Ignatov ar fi putut deschide scorul pentru Poli Iaşi. Macedoneanul la prins un şut sănătos de la 13 metri, în dreapta lui Zimmermann, însă portarul oaspeţilor a intervenit foarte bine şi a respins.

Min. 20 La o centrare a lui Viveiros pentru Bratu, mingea l-a lovit în mână pe  Chiţu. Ieşenii au cerut penalty, dar Tudor a dictat fault în atac.

Min. 4 Mansour (Gloria Buzău) trece pe lângă deschiderea scorului. La un corner mingea a ajuns la senegalez, care a reluat din foarfecă laterală, dar mingea a trecut puţin peste poartă.

Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi retrogradare Gloria Buzău