MENIU

FINAL / Poli Iaşi - Gaz Metan Mediaş 2-0

Foto: NewsIn

Poli Iaşi a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Gaz Metan, în etapa a 31-a a Ligii I, şi s-a distanţat la cinci puncte de medieşeni, aflaţi pe locul 15, primul retrogradabil.

POLI IAŞI - GAZ METAN MEDIAŞ 2-0

Componenţa echipelor:

Poli Iaşi: Brăneţ - Buta, Onuţ, Cr. Munteanu, Pecnik - Viveiros, Bersnjak (Gavatorta 66), Montiel, P. Jovanovic (Sfârlea 59) - A. Cristea, Bâlbă (Cr. Bratu 80). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Gaz Metan: Vâtcă - Grillo (Sabou 67), Fl. Lazăr, Z. Markovic, Pârvulescu (Buzean 46) - Todea, Eric de Oliveira, Hoban - Boaru (Dudiţă 61), Bud, Kubala. Antrenor: Cristian Pustai.

Arbitri: Alexandru Deaconu - Eduard Dumitrescu, Zoltan Szekely.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 84 Golul doi a încins spiritele, Florin Lazăr l-a îmbrâncit din spate pe Andrei Cristea, iar jucătorii s-au încăierat undeva la mijlocul terenului.

Min. 78 Medieşenii continuă să rateze exasperant de mult, la fel ca în alte meciuri. Acelaşi Eric a trecut pe lângă gol când a reluat cu capul, cu pământul, de la 13 metri, dar mingea a sărit peste poarta lui Brăneţ.

Min. 54 Eric (Gaz Metan) pătrunde în careu şi cade în urma unui duel cu Bersnjak, dar centralul Deaconu a lăsat jocul să continue.

Min. 49 Ocazie uriaşă pentru Gaz Metan: Eric a scăpat singur spre poartă, dar a şutat în Brăneţ, ieşit în întâmpinare. Portarul a rămas la pământ, după ce s-a ciocnit cu Jovanovic, mingea a ricoşat la Kubala, care a trimis spre poarta goală de la 40 de metri, dar Lucian Munteanu a respins cu capul de pe linie. Gazdele conduc în continuare cu 1-0.

Min. 42 Andrei Cristea (Poli Iaşi) insistă pe stânga, centrează în faţa porţii, dar mingea a fost trimisă de Viveiros paralel cu poarta şi până la urmă a ieşit în aut.

Min. 30 Golul le-a dat aripi gazdelor, care atacă din ce în ce în ce mai periculos poarta lui Vâtcă. Acesta din urmă a salvat un gol ca şi făcut, scoţând de sub bară o minge trimisă cu capul de Andrei Cristea.

Min. 20 Gaz Metan a început meciul mai bine şi şi-a creat câteva ocazii uriaşe de a marca, prin Kubala, Boaru, Bud şi Hoban, însă nu a reuşit să deschidă scorul.

Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi Gaz Metan Mediaş etapa a 31-a