MENIU

FINAL / Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 0-2

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni a învins cu scorul de 2-0, în deplasare, pe Oţelul Galaţi, în etapa a 31-a a Ligii I şi este lider în clasament cel puţin până la meciul Dinamo - FC Timişoara.

OŢELUL GALAŢI - UNIREA URZICENI 0-2

Componenţa echipelor:

Oţelul Galaţi: Kolev - Cârjă, Sârghi, Jelev - Giurgiu (Gado 73), Bourceanu, Iorga, S. Ilie (G. Paraschiv 70), Sălăgean - Ibeh, Elek (Pena 46). Antrenor: Petre Grigoraş.

Unirea Urziceni: Arlauskis - Bordeanu, Galamaz, Mehmedovici, Brandan - Varga, I. Apostol, Gomez, S. Frunză (Pădureţu 87) - Bilaşco (Onofraş 79), Rusescu (T. Bălan 62). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Iuri Baskakov - Tihon Kalugin, Anton Averianov (toţi din Rusia)

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+1 Kolev s-a accidentat la faza golului doi şi nu mai poate continua meciul, iar locul său între buturi este luat de Gabriel Paraschiv, deoarece Grigoraş a epuizat toate schimbările. 

Min. 90 Iulian Apostol îşi bate joc de o ocazie uriaşă, trimiţând superficial pe lângă poarta goală, la un contraatac în superioritate numerică.

Min. 85 Este rândul gazdelor să solicite penalty la o cădere în careu a lui Pena, la un duel cu Galamaz, însă nici de această dată Baskakov nu indică punctul cu var.

, după ce a primit al doilea galben pentru că l-a tras de tricou pe Sorin Frunză.

Min. 64 Ibeh a şutat bine la colţul scurt, dar Arlauskis a respins în corner. Lovitura de colţ a fost la un pas să se soldeze cu gol: acelaşi Pena a reluat cu capul spre colţul lung, dar mingea a ocolit de puţin poarta.

Min. 47 Intrat pe teren la pauză, Marius Pena are o bună ocazie de a marca. El a reluat foarte bine cu capul din careu, dar Arlauskis a fost pe fază şi a reţinut.

Min. 45 Marius Bilaşco a căzut în careul gazdelor, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min. 34 Raul Rusescu a reluat din foarfecă spre poarta lui Kolev, dar portarul bulgar, atent, a reuşit să respingă.

Min. 25 După două ocazii ratate de Marius Bilaşco, de la Unirea Urziceni, a venit rândul Oţelului să ameninţe poarta lui Arlauskis. Bourceanu a trimis un şut puternic, de la 30 de metri, la vinclu, dar lituanianul a reţinut cu siguranţă.

Min. 16 Primul sfert de oră al partidei s-a scurs fără ocazii notabile de gol.

Mai multe articole despre:
Liga I Oţelul Galaţi Unirea Urziceni etapa a 31-a