MENIU

FINAL: Omonia Nicosia - FC Vaslui 1-1. FC Vaslui, în play-off-ul Ligii Europa!

Foto: NewsIn

FC Vaslui s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a remizat, în deplasare, scor 1-1, cu Omonia Nicosia, pe care în tur a învins-o cu 2-0.



Componenţa echipelor:

Omonia: Kotsolis - Davidson, Patsatzoglu (Zlogar 80), Alabi, Haralambous - Grammozis (Kiriakos 57), Wenzel, Aguiar, Aloneftis (Efrem 62) - Zurawski, Konstantinou. Antrenor: Takis Lemonis.

FC Vaslui:
Kuciak - Buhuş, Cânu, Zubar, Bălace - Gerlem (Gângioveanu 66), Pavlovic, Genchev, Wesley (Zmeu 87) - Burdujan, Temwanjera (N. Jovanovic 74). Antrenor: Cristian Dulca.

Arbitri: Paolo Tagliavento - Massimiliano Grilii, Espedito Marco Musolino - Paolo Valeri (toţi din Italia).

Cele mai importante momente ale partidei:

Arbitrul a considerat că acesta i-a instigat la violenţă pe fanii gazdelor. Dulca a făcut toate schimbările, iar în poartă a intrat mijlocaşul bulgar Genchev.

Min. 88 Pe final, tensiunea atinge cote maxime la Nicosia. Suporterii ciprioţi au aruncat cu sticle în Kuciak, iar jocul este oprit.

Min. 86 După gol, gazdele se aruncă din nou în atac şi trimit din nou mingea în plasă, după un corner de pe dreapta, însă golul a fost anulat, pentru un fault asupra lui Kuciak.

Omonia restabileşte egalitatea, după ce Zurawski a transformat lovitura de la 11 metri cu un şut violent, sub transversală.

Min. 83 Penalty pentru Omonia! La o fază prelungită de atac a gazdelor, Kuciak l-a faultat pe Konstantinou, iar arbitrul a indicat, în sfârşit, punctul cu var.

Min. 79 Ciprioţii nu mai par deloc interesaţi de faza de apărare, astfel că Nemanja Jovanovic a avut şansa de a face 2-0, lobul său din afara careului ieşind, însă, în aur de poartă.

Min. 75 Bară pentru Omonia! Haralambous a trimis mingea în transversală, după o centrare de pe stânga.

Min. 68 Omonia are din nou o importantă ocazie de a marca. Acelaşi Kuciak s-a opus, însă, golului, respingând cu piciorul. Mingea a ajuns tot la ciprioţi, ale căror şuturi la poartă au fost respinse, însă, de Cânu şi Bălace.

Min. 50 FC Vaslui a scăpat cu bine de un adevărat asediu la poarta lui Kuciak. Gazdele au beneficiat de trei cornere consecutive, dar acestea nu au adus nicio modificare pe tabelă.

Min. 46 Încă din primul minut al reprizei secunde, Konstantinou a ajuns din nou în careul celor de la FC Vaslui şi a cerut penalty la un duel cu un fundaş, dar nici de această dată nu a avut succes.

Min. 41 Defensiva vasluiană greşeşte copilăreşte, mingea ajunge cu uşurinţă la acelaşi Konstantinou, care a reluat plasat cu capul, balonul fiind reţinut, însă, de portarul echipei lui Cristi Dulca.

Min. 28 Kuciac este din nou îngerul păzitor al Vasluiului, reuşind să reţină foarte bine un balon care îi căuta în careu pe Zurawski şi Konstantinou.

Min. 20 Gazdele au cerut penalty, dar italianul Tagliavento a dictat lovitură liberă pentru Vaslui.

Min. 15 La adăpostul celor două goluri înscrise în tur, vasluienii nu contează deloc în atac. În schimb, gazdele se năpustesc în valuri spre poarta lui Kuciak, care până acum s-a opus cu succes şuturilor lui Konstantinou, cel mai periculos până acum din tabăra Omoniei.