MENIU

FINAL: Gloria Buzău - FC Argeş 3-1

Foto: www.argesfc.ro

Gloria Buzău a obinut primele trei puncte acasă în acest sezon, după ce s-a impus, cu scorul de 3-1, în faţa celor de la FC Argeş, în etapa a 25-a a Ligii I.

GLORIA BUZĂU - FC ARGEŞ 3-1

Componenţa echipelor:

Gloria Buzău: Arcaba - Bonfim, Mera, Diogo, Siminic - Ademar (Vigariu 62), Poparadu, Chiţu, D. Sanchez (Popa 72) - Axente (Cojocnean 46), Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

FC Argeş: Boşneag - M. Stan (Voicu 66), Diţă, Lăcustă, Poenaru - Năstăsie, Tameş, Bazzi, Cr. Tănase - Dulcea (Kamara 77), A. Voiculeţ (Adr. Iordache 83). Antrenor Ionuţ Badea.

Arbitri: Ionel Ivan - Irina Mârţ, Iulian Radu.

Observatori: Dan Petrescu, Mircea Stoenescu.

 

Cele mai importante faze ale partidei:

Min. 90+2 Rezultat final 3-1. Gloria Buzău obţine prima victorie pe teren propriu.

Min. 89 Fază prelungită de atac a oaspeţilor şi emoţii pentru buzoieni: Kamara a ratat săritura la o centrare de pe stânga, mingea a ajuns la Iordache, al cărui şut a fost respins de defensiva gazdelor.

Min. 77 Mansour a scăpat din nou singur cu portarul, însă nici de această dată nu a reuşit să marcheze pentru gazde, şutând tot în portar.

Min. 70 Repriza secundă oferă mai puţine ocazii clare decât primele 45 de minute.

Min. 49 Poparadu trece din nou pe lângă gol, şutul său din colţul careului ocolind de puţin poarta apărată de Ionuţ Boşneag.

Min. 46 S-a reluat jocul la Buzău.

Min. 45 Pauză. Scorul este egal, 1-1

Min. 43 Dulcea (FC Argeş), singur cu portarul Arcaba, a reuşit să trimită un lob însă când mingea se pregătea să intre în poarta goală a fost respinsă de Diogo, venit bine din spate.

Min. 40 Gloria Buzău trece pe lângă 2-1 la un şut al lui Poparadu de la peste 30 de metri. "Torpila" mijlocaşului buzoian a zguduit transversala, mingea a căzut pe linia porţii şi apoi a fost prinsă de portarul Boşneag.

Min. 15 Ratare monumentală a lui Mansour (Gloria Buzău)! Senegalezul a scăpat singur spre poarta lui Boşneag, a pătruns în careu, însă a şutat lamentabil, chiar în portar.

Min. 1 A început meciul

Mai multe articole despre:
Liga I FC Argeş Etapa a 25-a Gloria Buzău