MENIU

FINAL: Gloria Buzău - Dinamo 1-3

Foto: NewsIn

Dinamo a câştigat cu scorul de 3-1 meciul disputat, astăzi, în deplasare, împotriva ultimei clasate din Liga I, Gloria Buzău, contând pentru etapa a 21-a a campionatului.

Gloria Buzău - Dinamo 1-3

Componenţa echipelor:

Gloria Buzău: Mincă - Cojocnean (Dias 55), Mera, A. Raţiu, Vlaicu - Fl. Sandu, I. Matei, D. Sanchez, Moreira (Ademar 46) - Axente (Tafer 78), Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

Dinamo: Lobonţ - Scarlatache, Tamaş, Moţi (L. Goian 69), Izvoranu - Torje, Dănciulescu, N'Doye (Boştină 63), Adr. Cristea - Cl. Niculescu (Papa Malick 35), M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Dragoş Iliescu, Florin Buzărnescu.

Meciul se încheie cu victoria dinamoviştilor, scor 3-1.

Min. 90 1-3 Gueye Mansour (Gloria Buzău) reuşeşte primul său gol în tricoul ultimei clasate din Liga I, după ce David Sanchez i-a oferit o pasă care l-a lăsat singur cu Lobonţ.

Min. 80 Buzoienii nu par să fie capabili să pună probleme liderului clasamentului, care se îndreaptă spre o victorie care o va distanţa în fruntea clasamentului, în urma pasului greşit făcut de Unirea Urziceni la Mediaş, unde a pierdut cu 0-1.

Min. 57 0-3 Ionel Dănciulescu (Dinamo) ridică scorul la 3-0 pentru oaspeţi, înscriind cu exteriorul, din interiorul careului. Pentru Dănciulescu această reuşită este prima din returul Ligii I.

Min. 49 Gol turcesc pentru Gloria Buzău. Axente a trimis în plasa laterală a porţii lui Lobonţ dintr-o poziţie favorabilă, după ce o minge l-a găsit liber în careul dinamovist, la un corner pentru gazde.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 44 Adrian Cristea executa o lovitură liberă de la 25 de metri şi deşi şutul a fost chiar pe Mincă, portarul buzoienilor are probleme şi reţine doar în doi timpi. Executantul de serviciu al loviturilor libere, Claudiu Niculescu, a părăsit terenul din cauza unor probleme musculare în zona inghinală.

Min. 34 David Sanchez îl încearcă din nou pe Lobonţ cu un şut de la 40 de metri, de această dată mingea a prins cadrul porţii, iar portarul dinamovist a scos în corner, de sub bară.

Min. 30 0-2 Marius Niculae (Dinamo) dublează avantajul oaspeţilor înscriind cu capul, după un corner de pe stânga executat la colţul scurt de Adrian Cristea.

Min. 11 0-1 Claudiu Niculescu (Dinamo) a transformat un penalty obţinut tot de el, după ce a fost faultat în careu de tânărul Mera.

Min. 6 David Sanchez (Gloria Buzău) l-a văzut pe Lobonţ ieşit dintre buturi şi a încercat să-l surprindă pe dinamovist cu un şut de la centrul terenului, după o pasă greşită a unui bucureştean, însă mingea a trecut peste poartă.

A început meciul.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Gloria Buzău etapa a 21-a