MENIU

FINAL: Gloria Bistriţa - FC Timişoara 0-1

Foto: NewsIn

FC Timişoara a câştigat, cu scorul de 1-0, meciul din deplasare cu Gloria Bistriţa, din etapa a 27-a a Ligii I, cu un gol înscris în prelungiri de Curtean.

GLORIA BISTRIŢA - FC TIMIŞOARA 0-1

Componenţa echipelor:

Gloria Bistriţa: Tătăruşanu - Velcovici, Azevedo, Ciucă, Frăsinescu - Diogo, Nalaţi, Sânmărtean (Băjenaru 72) - Coroian - Silvăşan (Păun 81), Zaharia (A. Mureşan 87). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

FC Timişoara: Pantilimon - Bădoi (Abiodun 68), Nibombe, Cisovsky, Latovlevici - St. Stancu, Alexa, B. Borbely (Rusic 80), Art. Karamian (Curtean 46) - Magera, G. Bucur. Antrenor: Gabi Balint.

Arbitri: Teodor Crăciunescu - Florin Păunescu, Claudiu Bochiş.

Observatori: Cornel Cacoveanu, Mircea Neşu.

Min. 90+3 Gloria Bistriţa a rămas cu poarta goală, Tătăruşanu urcând şi el în atac, iar timişorenii au scăpat pe contraatac. Deşi faza părea să aducă golul doi al meciului, Stelian Stancu a trimis în bară, cu poarta goală.

Min. 88 Bară FC Timişoara! Fundaşul Cisovsky a încercat să-l surprindă pe Tătăruşanu cu un şut de la 30 de metri, însă mingea a lovit doar transversala.

Min. 25 Silvăşan (Gloria Bistriţa) ar fi putut înscrie de la 3 metri, dar a fost deposedat în ultima clipă de Nibombe.

Min. 15 După un start mai bun de meci al bistriţenilor, Valentin Bădoi (FC Timişoara) a trecut pe lângă deschiderea scorului, trimiţând puţin alături din lovitură liberă de la 25 de metri.

Min. 9 Gazdele cer penalty la o fază la care mingea l-a lovit în mână pe Stelian Stancu, însă arbitrul nu a considerat că gestul a fost intenţionat.

Mai multe articole despre:
Liga I Gloria Bistriţa FC Timişoara Etapa a 27-a