MENIU

FINAL / Gaz Metan Mediaş - Unirea Urziceni 1-0

Foto: NewsIn

Gaz Metan Mediaş a învins, astăzi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I. Dacă pentru Gaz Metan acesta este primul succes din retur, Unirea a înregistrat primul eşec de la reluarea campionatului.

Gaz Metan Mediaş - Unirea Urziceni 1-0

Componenţa echipelor:

Gaz Metan Mediaş: Vâtcă - Grillo, Hoban, Z. Markovici, Fl. Lazăr - Dudiţă (Vidakovici 85), Kubala (Buzean 72), Todea, Pârvulescu - Bud, Boaru (Dos Santos 78). Antrenor: Cristian Pustai.

Unirea Urziceni: Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, B. Fernades, Bordeanu - Pădureţu (Todoran 63), Burns (Bilaşco 63), Brandan, I. Apostol - T. Bălan, Dănălache (Rusescu 46). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Cristian Balaj - Sorin Caia, Mircea Toderici.

Meciul se încheie cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Min. 88 Fază periculoasă de atac a celor de la Urziceni. La o lovitură liberă mingea a ajuns la Brandan, care a şutat de la 25 de metri, iar Vâtcă a respins în lateral. Bilaşco a încercat să profite, dar portarul gazdelor i-a "suflat" balonul din picioare, iar Gazul continuă să conducă pe final de joc.

Min. 81 Lovitură liberă de la 30 de metri pentru Unirea. Tiberiu Bălan a centrat în careu pentru Galamaz, care a reluat cu capul pe colţul scurt, acoperit însă foarte bine de portar, care a respins în corner. Lovitura de colţ a rămas fără rezultat.

Min. 70 Meciul s-a încins după golul lui Bud. Dan Petrescu a făcut o dublă schimbare ofensivă, trimiţându-i în teren pe Todoran şi Bilaşco, iar Unirea a început să atace tot mai periculos poarta lui Vâtcă. Cel mai periculos a fost, însă, un fundaş, Valeriu Bordeanu, al cărui şut de la peste 25 de metri a fost respins cu un reflex foarte bun de portarul gazdelor.

Min. 60 1-0 Cristian Bud (Gaz Metan) deschide scorul la Mediaş, profitând de o eroare a portarului Arlauskis. La un şut de la 20 de metri al lui Todea, lituanianul a respins în faţă, iar Bud, atent, a urmărit balonul şi a înscris din cădere, din careul mic.

A început repriza a doua.

La pauză, scorul este egal, 0-0, după o primă repriză destul de săracă în faze de poartă.

Min. 35. Cristian Bud (Gaz Metan) îl întinde serios pe Arlauskis cu un şut de la 30 de metri, care a ocolit de puţin vinclul. 

Min. 17 Prima fază de poartă a meciului poartă semnătura celor de la Gaz Metan, însă, deşi precipitată, defensiva oaspeţilor a reuşit să blocheze două şuturi consecutive spre poarta lui Arlauskis.

A început meciul.