MENIU

FINAL / FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş 1-0. Patru victorii consecutive pentru moldoveni!

Foto: NewsIn

REALITATEA.NET vă prezintă LIVE TEXT desfăşurarea partidei FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş, care a început la ora 16.00, în etapa a 12-a a Ligii I.

 



Componenţa echipelor:

FC Vaslui
: Hăisan - Buhuş, Zubar, Akakpo, Hugo Luz - Burdujan (Milisavijevic 89), R. Costin (Pavlovic 56), Genchev, Gerlem (Delgado 74) - Wesley, Temwanjera. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Internaţional: M. Popa - D. Matei, O. Viera, Izvoranu (Voiculeţ 72), Neagu (Lazăr 76) - Abiodun, Răduţ (Itu 45), Raţiu, Vezan, Frăsineanu - Zăgrean. Antrenor: Ştefan Stoica.

Arbitri: Georgian Ionescu - Vladimir Urzică, Stelian Slabu.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+2 Wesley trage pe joc de la 20 de metri, dar popa reţine.

Min. 89 Lăcătuş încearcă să ţină de rezultat şi îl înlocuieşte pe Burdujan cu Milisavijevic.

Min. 85 Antrenorul oaspeţilor, Ştefan Stoica, reclamă un fault la marginea careului vasluian, trecut cu vederea de arbitru. Tehnicianul intră câţiva metri în teren, dă cu fesul de pământ şi e trimis în tribună de arbitru.

Min. 80 Argeşenii presează. Voiculeţ trage de la peste 20 de metri, însă mingea se duce pe deasupra porţii.

Min. 76 Oaspeţii au epuizat schimbările. Ultimul intrat în teren este băiatul patronului lui Internaţional, tânărul Lazăr.

Min. 72 Gazdele nu reuşesc să se mai apropie de poarta lui Popa, ba chiar au început să piardă multe dueluri la mijlocul terenului, însă Internaţional nu pare a avea forţa de a împinge jocul către careul lui Hăisan.

Min. 63 Ratează Wesley! Acesta a tras pe jos şi încet, în stânga lui Popa, dar fostul portar al Timişoarei s-a întins şi a respins în corner!

Min. 62 Penalty pentru gazde, după ce pe Viera l-a lovit mingea în mână, la 12 metri de poartă!

Min. 61 Zăgrean centrează înalt în careul gazdelor, Frăsineanu recentrează cu capul la şase metri de poarta lui Hăisan, însă apărătorii gazdelor resping.

Min. 55 Gerlem driblează în careul advers şi trage pe jos, lângă bară, dar Marius Popa reţine.

Min. 51 Vezan trage la colţul scurt, din partea dreaptă a careului gazdelor, dar Hăisan a fost atent şi a reuşit să prindă mingea.

Min. 50 Wesley trage din vole, în plasa laterală. O parte a tribunei vasluiene a văzut gol, dar a fost o iluzie optică. Scorul rămâne 1-0.

Min. 46 Vasluiul începe tare şi partea a doua. Wesley a pătruns vijelios în careul oaspeţilor, i-a pasat înapoi lui Temwanjera, însă acesta a tras slab, pe lângă.

Medicii i-au imobilizat gâtul lui Răduţ şi l-au urcat pe argeşean, cu targa, în ambulanţă. Jucătorul va fi transportat la spital.

Min. 44 La un duel aerian pentru minge, Akakpo îl loveşte violent cu capul în figură pe căpitanul oaspeţilor, Mihai Răduţ. Argeşeanul rămâne lat pe gazon, ambulanţa intră pe gazon, înlocuirea sa este iminentă.

Min. 38 Jocul şi-a mai pierdut din intensitate şi, după ce fazele au alternat la ambele porţi, mingea e ţinută acum mai mult la mijlocul terenului.

Min. 30 Burdujan se încurcă în minge la patru metri de poarta lui Popa şi nu poate relua cu capul, din poziţie ideală. Pericolul este îndepărtat.

Min. 27 Centrare în careul gazdelor. Zăgrean reia cu capul, din opt metri, pe centrul porţii şi Hăisan reţine.

Min. 26 Oaspeţii continuă să tragă din afara careului. Răduţ prinde cadrul porţii,dar Hăisan este la post.

Min. 23 Wesley reia cu capul puţin peste transversală, în urma unei lovituri de colţ.

Min. 18 Replică a argeşenilor, însă şutul lui Răduţ, de la 20 de metri, este slab şi trece pe lângă bară.

Min. 15 O nouă ocazie a gazdelor. Centrarea de pe stânga a lui Genchev e reluată cu capul, puţin pe lângă bară, de Gerlem.

Min. 9 Frăsinenanu trage din afara careului, dar prinde Hăisan.