MENIU

FINAL / FC Vaslui - Gaz Metan Mediaş 2-1

Foto: NewsIn

Meciul trebuia să se dispute în prima etapă, dar a fost amânat la cererea moldovenilor. FC Vaslui a obţinut primele puncte în acest sezon, în campionat.

Singura echipă din Liga I care nu obţinuse vreun punct în noua ediţie de campionat, FC Vaslui, a jucat astăzi restanţa din prima etapă, cu Gaz Metan Mediaş, meciul fiind amânat la vremea respectivă din cauză că moldovenii jucau la două zile distanţă cu Omonia Nicosia, în Europa League.

Componenţa echipelor:

FC Vaslui: Hăisan - Hugo Luz, Zubar, Farkaş, Buhuş - Genchev, Ljubinkovic (Pavlovic 71) - Temwanjera (N. Jovanovic 81), Wesley, Gerlem (Costin 56), Burdujan. Antrenor: Cristi Dulca.

Gaz Metan: Vâtcă - Kratochvil, Z. Markovic, Marovic - Hoban, Todea, A. Munteanu, Eric, Dudiţă - Kubala, Bud. Antrenor: Cristi Pustai.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+1 Atac patru contra doi al gazdelor. Wesley îi pasează lui Raul Costin, dar acesta are dificultăţi în a lovi corect mingea şi faza se stinge.

Min. 87 Wesley trimite pe lângă vinclu, de la 20 m lateral stânga.

Min. 77 Şut Temwanjera de la 30 de metri, departe de poarta lui Vâtcă.

Min. 72 Farkas are şansa să facă un scor de forfait, la o lovitură de colţ, dar mingeasa trece milimetric pe lângă poarta lui Vâtcă.

Min. 68 Tot Wesley se apropie periculos de poarta lui Wesley, pe drepata, caută colţul lung, dar mingea trece pe lângă

Min. 63 Vasluiul are o a doua bară în acest meci. Wesley nimereşte transversala, la fel ca Temwanjera, în minutul35.

Min. 59 Oaspeţii au ieşit mult mai hotărâţi de la cabine. Bud trage puţin pe lângă poartă, iar la faza imediat următoare Todea scapă singur spre poarta lui Hăisan, este talonat de Zubar, însă se împiedică şi nu poate continua acţiunea.

Min. 51 Lansare în adâncime pentru Silvăşan, însă Hăisan iese şi prinde la marginea careului, protejat de unul dintre fundaşi.

Min. 42 Todea are şansa egalării, însă nu poate să reia balonul care i-a ajuns întâmplător la picior, după ce a ţopăit prntre picioarele apărătorilor echipei gazdă.

Min. 35 Burdujan concepe o nouă fază de gol. Îi întorce pe fundaşii medieşeni şi centrează perfect la câţiva metri de linia porţii oaspeţilor, dar între minge şi capul lui Temwanjera există o distanţă de câţiva centimetri. 

Min. 33 Echipa care a învins-o etapa trecută pe Universitatea Craiova abia dacă mai trece acum jumătatea terenului.

Min. 28 Burdujan centrează pe jos din apropierea liniei de fund a terenului, Wesley sare peste minge, dar Gerlem şutează peste poarta lui Vâtcă.

Min. 23 Buhuş centrează perfect la linia careului de 6 metri, iar Temwanjera plonjează şi reia mingea cu capul, însă aceasta loveşte transversala.


Min. 12 Kubala dă replica, dar şutul său, în diagonală, din colţul careului de 16 metri, trece pe lângă poarta lui Hăisan.

Min. 8 Prima mare ocazie aparţine gazdelor. Şut Burdujan, Vâtcă respinge, iar Wesley reia peste poartă.

Min. 2 Gerlem încearcă după doar 90 de secunde de jocpoarta lui Vâtcă, dar mingea, trimisă de la 35 de metri, trece mult pe lângă.