MENIU

FINAL: FC Vaslui - FC Braşov 0-1

Foto: NewsIn

FC Braşov a câştigat, cu scorul de 1-0, meciul din deplasare cu FC Vaslui, din etapa a 27-a a Ligii I.

FC VASLUI - FC BRAŞOV 0-1

Componenţa echipelor:

FC Vaslui: Kuciak - Zubar, Cânu, D. Munteanu (Zmeu 38), Bălace - Buhăescu, Pavlovici, Genchev, Milisavljevici (Kirovski 80) - Wesley, Temwanjera (Ljubinkovic 75). Antrenor: Viorel Moldovan.

FC Braşov: Stelea - Duarte (Voicu 71), Abrudan, N.Constantin, Ionescu - Roman, Măldărăşanu (Ilyes 24), Paulo Adriano, C. Munteanu - Surdu, Sburlea (Dedu 62). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Arbitri: Victor Berbecaru - Iulian Radu, Liviu Ciubotariu

Observatori: Pavel Peniu, Ştefan Constantin

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+3 Cătălin Munteanu (FC Braşov) a trimis în bară din lovitură liberă de la 30 de metri

Min. 82 Kirovski a ratat cu poarta goală, după o gafă incredibilă a lui Stelea care a ieşit din careu pentru a degaja, dar a dat pe lângă minge.

Min. 80 Wesley trimite puţin alături din lovitură liberă, iar FC Braşov continuă să conducă pe tabelă.

Min. 56 Gazdele cer penalty la Wesley la o fază la care Stelea a intervenit la picioarele lui Wesley.

Min. 48 FC Vaslui a început cursa după egalare. Milisavljevic îi dă din nou emoţii lui Stelea, însă portarul braşovenilor a reuşit să boxeze.

Min. 25 Dominaţi în acest debut de meci, oaspeţii au o ocazie prin Mihai Roman, al cărui şut a fost, însă, respins de Kuciak.

Min. 20 Milisavljevici a fost la un pas de a-l surprinde pe Stelea cu un şut-centrare din afara careului, scos în cele din urmă de sub bară de portarul oaspeţilor.

Min. 5 Gazdele sunt aproape de gol încă din debutul partidei. Cânu a şutat de la 6 metri, Stelea a respins doar până la Temwanjera, care a trimis, însă, peste poartă.

Mai multe articole despre:
Liga I FC Vaslui FC Braşov Etapa a 27-a